FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-BARCELONA, 11 AUGUST

Pe 6 iulie, catalanii organizează o conferinţă oficială de prezentare a meciului Dinamo-Barcelona!

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 iulie 2012 14:44

Pe 6 iulie, la Barcelona va avea loc conferinţa de presă în care se va anunţa oficial partida amicală dintre Dinamo Bucureşti şi FC Barcelona, programată pe 11 august.

La conferinţa de presă vor participa reprezentanţi ai celor două cluburi, catalanii promiţînd că anunţul oficial va fi făcut de un jucător de-ai lor. Vor mai fi prezenţi organizatorii evenimentului, Adrian Thiess şi Mihai Craiu, precum şi reprezentanţi ai firmei care deţine drepturile TV, Sportfive.

Bilete
Au fost stabilite preţurile celor 54.000 de bilete care vor fi disponibile pentru partida Dinamo - Barcelona, programată pe 11 august, pe Arena Naţională. Cele mai ieftine tichete vor costa 20 de euro şi vor fi cele de la peluze, la inelul superior. Cele mai scumpe vor fi cele din zona VIP, care vor ajunge, pentru zona centrală, şi la 200 de euro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
rsalexander
rsalexander  •  03 Iulie 2012, 00:16
Postat de gtafan pe 02 Iulie 2012, 21:56

Stiti cumva cand se pun in vanzare biletele? Ma intereseaza data exacta pt. ca nu sunt din Bucuresti si vreau sa fac rost..

Au spus ca la sfarsitul acestei saptamani vor tine o conferinta de presa in care anunta amicalu' si dupa aceea se vor pune in vanzare...

gtafan
gtafan  •  02 Iulie 2012, 21:56

Stiti cumva cand se pun in vanzare biletele? Ma intereseaza data exacta pt. ca nu sunt din Bucuresti si vreau sa fac rost..

dumaie
dumaie  •  02 Iulie 2012, 21:55

deci...ma prapadesc de ras cand vad ce se cearta unii pe aici....pt ce?Trezirea la realitate....de ce va ceratati intre voi???pt ce??pt un ziar?? sunteti funny :))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close