FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pe bancă! Jucătorul anunțat ca dat afară de Becali mai primește o șansă, dar va fi doar rezervă cu Craiova

Gnohere a luat 50.000 de euro la semnarea contractului cu Steaua
Gnohere a luat 50.000 de euro la semnarea contractului cu Steaua

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2017 00:00

Gnohere nu a fost dat afară, cum îl amenințase Becali, însă redevine rezervă după prestația foarte slabă din partida cu Voluntari.

"Bizonul" nu dispare de la Steaua deocamdată. Becali i-a făcut o ofertă lui Dinamo după remiza cu Voluntari, 2-2: "Dau o sută de mii de euro ca să-l ia înapoi pe Gnohere!". Și-a retras oferta, a spus că era doar o glumă. Francezul se va întoarce la rolul de "vice" al lui Alibec, odată cu revenirea lui Denis după suspendare.

Ex-dinamovistul va fi pe bancă la Severin, în aceeași situație în care s-a aflat și în prima etapă din 2017, la CFR Cluj. Retrogradarea e o consecință a jocului extrem de slab pe care l-a prestat Gnohere cu Voluntari. El a marcat din penalty golul de 2-2 și reușita a mai ascuns evoluția dezastruoasă pe care a înregistrat-o.

Radiografia exactă a randamentului pe care l-a produs Harlem șochează: a fost cel mai slab din echipa lui Reghecampf la aproape toate capitolele!

Cele mai puține acțiuni reușite, 54 la sută. Cele mai puține pase totale, 12, și cele mai puține pase bune, 7. La dueluri câștigate a stat un pic mai bine, peste Ovidiu Popescu, Boldrin și Jakolis.

Golul din minutul 87 a mascat un raport rușinos: Gnohere a participat la 21 de faze ofensive ale roș-albaștrilor. Doar portarul Niță a fost implicat în mai puține, în 18!

Două goluri în 5 luni!

Gnohere a avut momente bune la Dinamo, ele l-au și convins pe Becali să achite 250.000 de euro ca să-l aducă la Steaua. Doar că forma recentă a atacantului în vârstă de 28 de ani e foarte slabă!

Are două goluri în ultimele cinci luni, ambele din penalty-uri transformate în partiide cu Voluntari. A înscris pentru Dinamo într-o victorie cu 2-1, apoi a punctat și la 2-2 cu ilfovenii când a evoluat pentru Steaua.

"Stați să-l vedeți pe Gnohere la Steaua! Când l-o lua Gigi într-o serie, "Bizonul" va deveni Tade doi! E greu să joace la Steaua, se va convinge singur!"
Ioan Andone, înainte ca Gnohere să fie cumpărat de Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează