FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA U19

Pe cine a remarcat Ionuț Luțu: "Domn profesor, ăsta e mai bun ca mine! Are frâne, are plecare"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 19:40

Adrian Boingiu, selecționerul naționalei U19, care recent s-a calificat la Turul de Elită, a dezvăluit dialogul inedit pe care l-a avut cu fostul jucător Ionuț Luțu.

"M-a sunat Luțu acum două zile și mi-a zis: «Domn profesor, bun Mățan ăsta, nu? Mai bun ca mine!» Domn profesor, are frâne, are plecare", a dezvăluit Boingiu, la TV Telekom Sport.

Boingiu a relatat și o poveste care l-a avut în prim-plan pe Alexandru Mățan: "Piticu' îmi este drag. Chiar am avut o întâmplare cu el, la Moscova. Eram într-un hotel de cinci stele, erau acolo şi oameni cu bani, cu poziţii. La un moment dat, m-am trezit că se alerga cu portarul Rareş pe hol, cu sticlele de apă, să se stropească. A doua zi iarăși, la fel ... De copii ce erau, aveau 15-16 ani.

I-am zis: «ţine minte ce îţi spun, din momentul ăsta, să uiţi că m-ai cunoscut şi să uiți de echipa naţională!» Trei luni şi jumătate am avut acţiuni şi nu l-am chemat.

Toată lumea m-a întrebat ce am cu el, antenorii de la Viitorul la fel.  Şi le-am zis că n-am nimic, îmi place, dar să-l întrebe ce a făcut. După vreo patru luni, l-am chemat şi i-am zis: «Mai faci?» Şi mi-a zis: «Nu mai fac, domn' profesor» Şi acum mai vorbesc cu el despre asta", a spus Boingiu. 

Alexandru Mățan are 18 ani, joacă pentru Viitorul și e considerat de mulți specialiști drept următoarea piesă de export din lotul lui Hagi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Noiembrie 2017, 06:22

...mai prost decat Fl Tanase ...nu i nimeni ...

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  17 Noiembrie 2017, 04:36
Postat de utraian pe 17 Noiembrie 2017, 01:19

:))) Da , vroia sa-i ia la munca si Paraschiv incepuse sa faca figuri, un fel de Alibec asa :). Il corupsese si pe Nila, care era mai cuminte. "Ce stai mai aicea, prostule? Du-te baga mana in lada aia! Umbli descult si cu izmenele rupte in fund". Atunci bataie -Mai faci ?

dap :DD si Ilie Moromete era un fel de becali! :D "cat traiesc eu, faceti cum spun eu sau daca nu, sa plecati! orbilor si salbaticilor, la minte!" :D

utraian
utraian  •  17 Noiembrie 2017, 01:19
Postat de Muzzi Ciprian pe 17 Noiembrie 2017, 00:39

asta cu "mai faci? mai faci?" imi aduce aminte de un film drag mie, "Morometii" ecranizat de Stere Gulea! scena daca nu ma insel, era cand Ilie Moromete ii aplica o corectie cu ditamai reteveiul lui Paraschiv! asa tre` sa faca si dom` profesor, sa puna mana pe ciomag!"mai faci? mai faci? Matane, nenorocitule! ce vreti de la mine cainilor, sa ies la drumul mare?de unde sa va dau mai mult, daca atata este!" :D glumesc evident, stirea e de doi lei, ca majoritatea stirilor in ultima perioada pe gsp.ro!

:))) Da , vroia sa-i ia la munca si Paraschiv incepuse sa faca figuri, un fel de Alibec asa :). Il corupsese si pe Nila, care era mai cuminte. "Ce stai mai aicea, prostule? Du-te baga mana in lada aia! Umbli descult si cu izmenele rupte in fund". Atunci bataie -Mai faci ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează