FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pe cine ai adus la Dinamo, nea Mircea?! Cineva i-a sabotat notițele lui Rednic :D

Holst, încercuit, a fost adversarul lui Raț la meciul România - Insulele Feroe, 1-0, de la Ploiești +1   FOTO
Holst, încercuit, a fost adversarul lui Raț la meciul România - Insulele Feroe, 1-0, de la Ploiești

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 09:54

Deranjat că unii s-au uitat mirați că a adus un jucător din Feroe, Rednic a ripostat: "Și ce mare surpriză e Bartalsstovu? Eu cînd merg la meciuri, nu merg doar așa, de dragul de a merge. Îmi notez jucătorii, că nu se știe cînd îi voi aduce. Cu Insulele Feroe, la Ploiești, Bartalsstovu a fost printre cei mai buni, alături de numărul 9. Cred că și acum îl doare spatele pe Raț, după acel joc".

Problema e că spusele lui Mircea Rednic nu au acoperire și în realitate. Bartalsstovu nu a prins nici un minut pe 29 martie anul trecut, în meciul România - Insulele Feroe, 1-0, disputat la Ploiești!

Mijlocașul dreapta venit la Dinamo a rămas pe banca de rezerve, în timp ce adversar direct al lui Raț a fost veteranul Christian Holst, 34 de ani!

Holst a fost notat cu 6 în caseta tehnică din Gazeta Sporturilor, la fel ca și căpitanul României. Din echipa feroezilor, singurul care a ieșit în evidență și a primit mai mult de 6 a fost portarul Nielsen, nota 7.

Primul care a remarcat eroarea lui Rednic a fost un cititor GSP.ro:

Postat de grandetorito
la 02 Februarie 2016, 22:31

Oameni buni!!! Bartalsstovu nici nu a jucat in meciul de la Ploiesti cu Romania din Martie 2015. Astia nu sunt normali la cap?!?! Ce probleme sa ii puna lui Rat cand el nici nu a intrat pe teren?!! http://www.11v11.com/matches/romania-v-faroe-islands-29-march-2015-314509/

Iată caseta tehnică a meciului de la Ploiești:

 caseta

Chiar și în cazul în care Rednic ar reveni asupra declarației sale și să spună că a vrut, de fapt, să se refere la meciul retur, din Feroe, din octombrie 2015, afirmațiile lui tot dau cu virgulă. 

Noul transfer al lui Dinamo a jucat în Feroe, meci cîștigat de România cu 3-0, dar a fost slab. Mijlocașul a fost notat cu 5 de Gazeta Sporturilor, în timp ce Raț a primit nota 7.


Cel mai șifonat după declarațiile lui Rednic iese astfel Raț, care a rămas cu o durere de spate nedovedită. Rămîne de văzut dacă fundașul stînga va avea ceva de spus în acest caz. ;)

CINE ESTE Bartalsstovu

Bartalsstovu, 24 de ani ani, a venit la Dinamo ca  jucător liber de contract, după despărțirea de norvegienii de la Levanger. Acesta a jucat patru ani în Feroe, la Vikingur, formația cu care a cîștigat două Cupe, în 2012 și 2013.

Atacantul, care poate juca și ca mijlocaș dreapta, are și șapte selecții pentru naționala Insulelor Feroe și a jucat și împotriva României, în preliminariile EURO 2016.

După transferul la Dinamo, Bartalsstovu a devenit primul jucător din Feroe care evoluează în Liga 1.

50.000 €este cota lui Bartalsstovu, potrivit transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (117)
nicolas.p
nicolas.p  •  03 Februarie 2016, 22:19

Nenea reporterule anonim cred ca cel cu notitele sabotate esti chiar tu.Pai din ce ai tras concluzia ca se referea la meciul de la Ploiesti si nu la ultimul meci din grupa in care acest Kaj a jucat titular.Sau modul tau de informare este Facebook si comentarile de pe aici ale postacilor? Cred ca cel care trebuie sa bage capul in nisip esti chiar mataluta,anonimul articolului...poate vii maine cu o erata la articol macar asa din spirit de sportivitate,asta daca esti in stare de asa ceva.***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogat
bogat  •  03 Februarie 2016, 21:57

Mda, nu ca l-as tine minete pe Bartalsstovu, dar cred ca notele din Gsp la meciul din Feroe nu prea reflecta realitatea din teren. Vedeti la linkul de mai jos comentariul live de pe Sky Sports; am numarat la repezeala vreo 4 assist-uri si doua suturi putin pe langa poarta semnate de Kaj asta. In schimb nu sunt la fel de multe mentiuni despre Rat, desi vazand notele din GSp te-ai astepta sa fi fost tocmai invers. http://www.skysports.com/football/faroe-isl-vs-romania/309142 Asa ca s-ar putea ca totusi Rednic sa fi vazut meciul mai atent si mai obiectiv decat GSp-ul.

fangigi
fangigi  •  03 Februarie 2016, 21:17

Ce note au luat fcsbistii in meciul ala!:)) Papp 6, Ad.Popa 4, Rusescu 4, Dodel 4!:)))

Vezi toate comentariile (117)
Comentează