FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pe cine mai aduce Steaua? CSU Craiova răspunde ofertei lui Gigi Becali și refuză să îi lase pe jucători să plece

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 10:34

Gigi Becali a anunțat că a făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro pentru patru jucători de la CSU Craiova, Andrei Ivan, Nicușor Bancu, Alexandru Mateiu și Bogdan Vătăjelu.

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a vorbit despre oferta făcută de Steaua și spune că cei de la CSU nu sînt de acord cu suma oferită.

"Eram în Dubai și m-a sunat Becali și i-am spus că sînt plecat. După o săptămînă m-a sunat iar și m-a întrebat «Mihai, tată, nu e ceva de vînzare?» I-am spus că nu e nimic.

Dacă un jucător are o cotă de transfer, pentru Steaua prețul este cu 25% mai mare. Ivan nu se va vinde niciodată pe 1,5 milioane de euro. Nu vreau să par fanfaron, iar dacă noi cerem 3 milioane de euro pe el, iar Steaua oferă 4 milioane, o să discutăm.

În nici un caz nu vindem patru-cinci jucători. În momentul astă nu vreau să aud de Gigi Becali. Cînd am ieșit din închisoare, m-a sunat impresarul jucătorilor să mă întrebe ce facem cu jucătorii și i-am spus că la Steaua nu vînd nimic", a declarat Rotaru pentru Gazeta de Sud.

ALEXANDRU MATEIU

Vîrstă: 26 de ani
Post: Mijlocaș central
Cotă: 900.000 de euro

NICUȘOR BANCU

Vîrstă: 23 de ani
Post: Fundaș stînga
Cotă: 350.000 de euro

ANDREI IVAN

Vîrstă: 19 ani
Post: Atacant
Cotă: 500.000 de euro

BOGDAN VĂTĂJELU

Vîrstă: 22 de ani
Post: Fundaș stînga
Cotă: 1.300.000 de euro

Înainte de a face o ofertă pentru cei patru jucători de la CSU, Steaua a discutat cu Astra pentru Budescu, Alibec, Enache și De Amorim, dar negocierile au căzut.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gogu2005
gogu2005  •  05 Ianuarie 2016, 15:57

de nu spuneti latrailor ca impresarul era Ana Maria Prodan????

agentul0007
agentul0007  •  05 Ianuarie 2016, 15:54

o sa cumpere din liga a 2 a becali si gata

andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Ianuarie 2016, 14:55

tine i acolo ,rotarule,ca o sa faca purici acolo la clona ! oricum o sa ajunga mai rau decat fratii costea,asa a facut si mititelul,si acum Saracu de el ::)))) DOar Vatajelu ala,poate sa ajunga ceva,dar restu ,apa de ploaie !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează