FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Pe cine propune Mangia la "națională", după succesul spectaculos cu Sepsi, și ce îl nemulțumește pe italian

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 23:08

Antrenorul Craiovei, Devis Mangia, a vorbit despre meciul pe care echipa sa l-a câștigat pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-2. Are anumite lucruri care îl nemulțumesc, dar e bucuros că echipa sa a reușit să se impună. 

"Este adevărat, am avut ocazia să închidem meciul și ei ne-au egalat. E bine că am revenit apoi. A fost un meci dificil, pe un teren pe care se câștigă greu. Echipa noastră poate înscrie multe goluri, nu am dubii, mă dezamăgește însă faptul că am primit două goluri.

Nu trebuie să mai primim atât de ușor gol. Sunt doi jucători, Bancu și Mitriță, e și Băluță, pot fi oricând soluții pentru națională. Avem mulți jucători buni, dar selecționerul decide.

Aștept un meci bun, frumos, între CFR și FCSB. Asta e bine pentru campionat, să fie meciuri spectaculoase", a zis Devis Mangia pentru Look TV. 

Dacă Băluță nu a jucat astăzi, Bancu și Mitriță au fost printre cei mai buni oameni ai oaspeților la Brașov. Primul a marcat pentru 3-2, iar al doilea a încântat prin fazele realizate, reușind un superassist la golul de 1-0 al lui Burlacu. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
romulus65
romulus65  •  20 Septembrie 2017, 13:09

Devis Mangia,un antrenor foarte bun pe care FCSB nu o sa- l aiba niciodata atat timp cat este Gigi patron! Prietenii stiu de ce!

cobra_z
cobra_z  •  20 Septembrie 2017, 09:09
Postat de tihi pe 20 Septembrie 2017, 09:03

Mai xenofobule: sportul nu este nici filologie nici nationalism !! cand te uiti la Barcelona,nu te deranjeaza spaniola?? sau te uiti la Juventus,te deranjeaza italiana??Fiecare sustine echipa cum vrea si cum poate.Care lege interzice folosirea unei limbi ?? < RESPECT > nu vezi in reclamele de sport ?? Echipa SEPSI OSK este mai romaneasca ca echipa Craiovei,unde aseara au jucat 7 straini,pe moment in echipa SEPSI au jucat 9 romani !! Daca te deranjeaza o limba sau alta,sa nu iesi in lume,stai acasa in WC-ul tau !Sok sikert SEPSI OSK !!

comentariul tau era firesc daca auzeai in ungaria ca un crainic de stadion sa vorbeasca romaneste...in tara aia romanii nu au voie sa li se predea romana,sau sa vorbeasca romana... ungurii sunt xenofobi nu noi...pacaliciule ungur

cobra_z
cobra_z  •  20 Septembrie 2017, 09:09

comentariul tau era firesc daca auzeai in ungaria ca un crainic de stadion sa vorbeasca romaneste...in tara aia romanii nu au voie sa li se predea romana,sau sa vorbeasca romana... ungurii sunt xenofobi nu noi...pacaliciule ungur

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close