FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pe cine se bazează Contra? Cu o zi înainte de plecarea în cantonamentul din Slovenia, situația la Dinamo e incertă

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 09:16

Dinamo pleacă în cantonament mâine, dar "Guriţă" nu ştie încă pe cine va avea în lot în sezonul care bate la uşă. În acest timp, directorul general e în concediu.

Cosmin Contra a spus răspicat ce doreşte pentru a continua la Dinamo. Printre doleanţele antrenorului de 41 de ani, una dintre cele mai importante a fost ca lotul lui Dinamo să fie consolidat serios pentru a nu se face de râs în Europa. Cu toate acestea, cu doar o zi înainte de plecarea în cantonamentul din Slovenia, situaţia este incertă. Mulți dintre actualii jucători nu ştiu dacă pleacă sau rămân la roș-albi, s-au vehiculat şi ţinte de mercato, dar până acum, nimic concret. 

Gazeta vă prezintă situaţia la zi a jucătorilor incerți din Ştefan cel Mare.

Dinamovişti care pot pleca vara asta:

Steliano Filip (fundaş): Aşteaptă un transfer în străinătate. Există discuţii cu Dinamo Moscova, Verona şi Karabukspor, dar niciuna dintre echipe nu a fost dispusă până acum să achite suma cerută de Dinamo.

Sergiu Hanca (mijlocaş): Cel mai bun dinamovist din sezonul recent încheiat este dorit de Toulouse, Lille şi Gent. Mijlocaşul dreapta are cele mai mari şanse să plece pentru că are o clauză de reziliere de doar 800.000 de euro.

Adam Nemec (atacant): Slovacul de 31 de ani este monitorizat de Hannover 96, echipă din liga secundă germană. "Câinii" cer pentru Adam 1,5 milioane de euro.

Daniel Popa (atacant): Tânărul vârf dinamovist va fi împrumutat la FC Botoşani pentru un an.

Patrick Petre (mijlocaş): Patrick a fost deja împrumutat la Poli Iaşi. Deşi era văzut ca înlocuitorul lui Hanca în noul sezon, Contra a refuzat să mai lucreze cu fiul lui Florentin, după abaterile disciplinare repetate.

Ce ţinte au dinamoviştii în această vară:

Jeremy Bokila (atacant): Fostul atacant al celor de la Petrolul este în discuţii avansate cu Dinamo, fiind atras de o nouă colaborare cu Cosmin Contra.

Paulo Machado (mijlocaş): Portughezul, fost decar al lui Dinamo Zagreb, a fost propus în Ştefan cel Mare, dar şansele de reuşită sunt foarte mici având în vedere că mijlocaşul a avut un salariu de 30.000 de euro pe lună la Zagreb.

Claude Dielna (stoper): Contractul stoperului cu Dinamo s-a terminat, "câinii" i-au oferit un salariu de 12.000 de euro pe lună. La jumătate din cât cere francezul, 25.000 de euro pe lună.

Antun Palici (mijlocaş): Croatului i s-a terminat contractul cu Dinamo şi discută în aceste zile cu "câinii". Este dorit însă şi de CFR Cluj, care îi oferă condiţii financiare foarte bune.

"I-am făcut o ofertă lui Palici să vină la Mouscron, dar este sub ceea ce a cerut el. Nu știu dacă sunt șanse să ajungă aici. Știu că are o ofertă foarte bună din Golf și ofertă din Liga 1"
Mircea Rednic, antrenor Mouscron pentru GSP.ro

9 golurişi 10 assist-uri în 33 de meciuri a reuşit Hanca în sezonul de Liga 1 recent încheiat

1,25 de milioanede euro valorează Hanca, fiind cel mai scump dinamovist din lot

11 golurişi un assist în 28 de meciuri a reuşit Nemec în sezonul de Liga 1 recent încheiat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Iunie 2017, 11:29

Rabdare. Lotul va fi mai puternic decat sezonul precedent. Criza din tara voastra este enorma, la toate capitolele, si asta nu poate sa nu afecteze inclusiv sportul, si futbolul. Este de mirare ca mai exista cateva cluburi capabile sa produca un futbol intens, in asemenea conditiuni vitrege, cu un stat nepasator si vorace.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  14 Iunie 2017, 10:57
Postat de neputintafalit pe 14 Iunie 2017, 10:20

Licitația pt executarea silita a lui Negoita va fi pe 21 iunie, la administrația ANAF din strada Lucrețiu Pătrășcanu.O stire pe prima pagina a ziarelor de azi: 'Românul cu cele mai mari datorii la stat F i s c u l scoate la vânzare apartamentele lui Negoiță' Pentru o datorie la f i s c de 51 de milioane de euro (233,5 milioane lei).Pentru o datorie la f i s c de 51 de milioane de euro (233,5 milioane de lei) și amânări prelungite, ANAF scoate la vânzare săptămâna viitoare zeci de apartamente, terenuri și 700 de locuri de parcare care-i aparțin lui Negoiță. Cele mai multe dintre bunuri sunt în Popești Leordeni, în apropierea Capitalei. Negoiță este cunoscut ca fiind românul cu cele mai mari datorii la stat.

***, în loc să-ți plimbi nepoții în parc, te-ai sehestrat pe forumurile de sport ! Ups, am uitat că tu n-ai copii *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redbuldog
redbuldog  •  14 Iunie 2017, 10:31

Si faptul asta,care treneaza de 2-3 ani,arata ,,profesionalismul'' la Dinamo...se apropie startul pregatirilor,iar conducerea da din ,,colt in colt'' si ridica din umeri,directorul general e prin Bahamas,Danciu pe la Costinesti,Negoita la arabi,Contra(in mod meritat..!)prin Tenerife,pai si de transferuri cine se mai ocupa fratilor..?!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează