FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pe facebook se vede tot: ce posta Hanca despre Dinamo în 2013

Sergiu Hanca este dinamovist de mic, lucru dovedit de o postare din 2013 pe pagina personală de Facebook foto: fcdinamo.ro
Sergiu Hanca este dinamovist de mic, lucru dovedit de o postare din 2013 pe pagina personală de Facebook foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 17:45

Noua achiziţie a lui Dinamo, Sergiu Hanca, 23 de ani, a semnat ieri contractul cu "cîinii", ajungînd astfel la echipa sa de suflet. Jucătorul nu şi-a declarat oficial iubirea pentru culorile "alb-roşii" , dar o dovadă privind afinitatea lui Hanca pentru echipa din Ştefan cel Mare există încă din 2013. 

Atunci, chiar dacă fundaşul dreapta evolua la ASA Tg. Mureş, acest lucru nu l-a împiedicat să posteze pe pagina personală de Facebook o poză cu coregrafia galeriei dinamoviste din meciul cu Steaua. 

"Cîinii" au făcut în acel meci un spectacol 3D impresionant, în care erau reprezentaţi Cătălin Hîldan şi Florea Dumitrache sub formă de îngeri.

Cei de la Dinamo nu sînt străini de simpatia fotbalistului pentru noua sa echipă: "Noi ştiam că Sergiu este dinamovist şi acest lucru a contat în aducerea lui aici. Sigur, dacă nu avea valoare, nu ajungea la noi, dar faptul că iubeşte acest club a cîntărit greu fiindcă Dinamo încearcă să aducă  la echipă fotbalişti care înţeleg cu adevărat ce înseamnă să îmbrace tricoul alb-roşu".

hanca facebook

Opusul lui Cioinac

Spre deosebire de Hanca, un alt jucător dinamovist a avut probleme şi chiar şi-a reziliat contractul cu Dinamo din cauza postărilor sale pe Facebook. În 2014, Ionuţ Cioinac rupea contractul cu Dinamo după doar 6 luni petrecute în Ştefan cel Mare.

O problemă a fost atunci cînd fanii lui Dinamo au descoperit pe pagina personală de Facebook a lui Cioinac mai multe postări pro-Steaua şi pro-Gigi Becali din perioada în care mijlocaşul evolua pentru Cîmpina şi nici nu visa să ajungă la Dinamo.

Odată ajunsă informaţia la urechile lui Ionuţ Negoiţă, care ţine foarte mult la rivalitatea cu echipa din Ghencea, rezilierea contractului a fost doar o problemă de zile.

"E o zi importantă din viaţa mea, mă simt mîndru, fericit şi apreciat. Mi-am dorit mult să vin la Dinamo, sper să pun umărul la atingerea obiectivelor echipei"
Sergiu Hanca, fundaş Dinamo pentru fcdinamo.ro

4pase decisive în 17 meciuri de Liga 1 a reuşit Hanca pentru ASA în acest sezon de Liga 1

 

450.000 €de euro valorează Hanca în acest moment, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1152664901466508
Juan Pablo de Medelin  •  06 Februarie 2016, 11:45

Esti un ziarist de 2 lei si-un leu... Ai scris un interviu cu Hanca in editia tiparita de marti 2 februarie,in care ai descris parfumul cu care s-ar da Hanca. N-ai avut curiozitatea sa te documentezi din ce tara este casa producatoare. Ai scris Italia. Total gresit!!! Nasomatto este un parfum celebru OLANDEZ. Da,ai citit bine.....OLANDEZ. Daca atunci cand e vorba de lucruri minore,nu te informezi.....ce sa mai spun de lucruri cu adevarat importante. Inchei cum am am inceput......esti un ziarist de doi lei si-un leu.....

soprer.is.back
soprer.is.back  •  09 Ianuarie 2016, 23:06

e un atuu faptu' ca Hanca e un dinamovist,pe langa faptu' ca e un jucator tanar,talentat,care poate juca pe mai multe posturi! bravo! sa-l vedem la treaba!

soprer.is.back
soprer.is.back  •  09 Ianuarie 2016, 23:05
Postat de athelstan pe 09 Ianuarie 2016, 19:15

o mizerie de fotbalist...astfel nu avaea cum sa ajunga la fc mizeria romaniei 1948 .

aici nu se vorbeste/scrie despre fcsp aka mizeria fotbalului mondial,unde vin doar jucatorii pe care *** neamtul imbuteliat si care sunt obisnuiti cu 'pungutele magice'! fcsp=masina comunisto-interlopa de facut blaturi,reinventate de emisiunea fotbal la maxx si trustu' media pro! asa echipa,asa suporteri!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează