FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 2-0

Pedeapsa primită de suporterul care a furat steagul Ungariei la Sepsi - Dinamo: "Se vede că fanii dinamovişti îl aşteptau"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 12:44

Meciul dintre Sepsi și Dinamo, 2-0, a fost unul extrem de tensionat în final, după ce un fan a furat un steag al Ungariei și s-a dus către galeria lui Dinamo.

Jandarmeria Brașov a decis să-l amendeze cu 1.000 de lei pe suporter și i-a interzis accesul pe stadioane timp de 12 luni, potrivit TV Digi Sport. În continuare poliția anchetează cazul pentru a vedea cum s-a produs incidentul și dacă firma de pază și-a făcut treaba.

Ar fi intrat într-un scaun cu rotile

Suporterul care a luat steagul ar fi intrat pe stadion într-un scaun cu rotile, prefăcându-se că are un handicap locomotor. "Huliganul acela a intrat pe teren în cărucior cu rotile pentru persoane cu handicap. Apoi s-a ridicat din cărucior și a furat drapelul, era dinamovist 100%. Vă rog să spuneți adevărul, am fost pe stadion", este mesajul unui fan, potrivit TV Digi Sport.

"Suntem conştienţi de lipsurile de organizare, dar a fost prima astfel de provocare cu grad de risc atât de ridicat, cu suporterii dinamovişti, care sunt de faimă. Lucrăm la remedierea lipsurilor. Nu am dovezi de unde a sosit suporterul în sectorul suporterilor Sepsi. Se vede că fanii dinamovişti îl aşteptau. În prima repriză ei au încercat sa slăbească gardul. Terenul era pregatit, astfel ca, după două împingeri, gardurile să fie date jos. A fost legitimat și identificat, are dosar penal", a declarat Csinta Samu, director general Sepsi pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
rjka
rjka  •  02 Mai 2018, 23:54

Pai nu am văzut nici un roman sa facă mitinguri pentru autonomie in afara tari nici sa arboreze steagul tari pe o strada sau la primăria dintr-un oraș al altei tari nu sunt rasist dar aici este romani nu Ungaria iar pământul asta este românesc nu unguresc și așa o sa rămână

1705977186109649
Rocco Barocco-Fcd  •  02 Mai 2018, 23:04

....ma uit p aici si maghiarii,***,*** sau cum s or numii pe bune au replica la orice...usor,usor o sa avem soarta grea cu ei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bogat
bogat  •  02 Mai 2018, 22:57

O pedeapsa mai degraba politica decat corecta. Pana la urma s-a furat un steag pe stadion si mai multe daune fizice au facut stewarzii. Nu ca aprob, dar furatul steagurilor factiunilor de suporteri adverse face parte din cultura ultras de la noi si de aiurea. In acceptiunea radicala asta ducea chiar la desfiintarea factiunii ce pierdea steagul. O practica cumva similara cu cea a ostirilor din trecut care tineau la mare pret si pazeau cu indarjire steagurile de lupta iar pierderea lor era considerata o rusine.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează