FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pedepse dure pentru Pandurii după meciul cu Dinamo » Ce decizie a luat Comisia de Disciplină în cazul lui Ionel Ganea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2016 14:42

Astăzi, Comisia de Disciplină a FRF a analizat cazul lui Edi Iordănescu, cel care, după golul egalizator al celor de la Pandurii, marcat în minutul 89 al meciului cu Dinamo, a fost trimis în tribune de arbitrul Cristi Balaj.

Comisia de Disciplină a decis ca antrenorul gorjenilor să fie suspendat pentru două etape și amendat cu 4.500 de lei. Astfel, Iordănescu va rata jocurile cu Steaua și Astra.

Pe lângă Iordănescu, au mai fost sancționați și Viorel Nicoară și Radu Alexandru, antrenorul secund Pandurilor.

Nicoară a primit 3 etape de suspendare și o amendă de 10.000 de lei, pentru că în finalul meciului l-a lovit și l-a strâns de gât pe Hanca.

Radu Alexandru a primit o suspendare de un joc și o amendă de 5.670 de lei, pentru că s-a bucurat provocator la golul celor de la Pandurii.

"Decizia eliminării lui Radu Alexandru a fost însoțită de aplauzele ironice ale antrenorului principal al echipei Pandurii, Iordănescu Edward.

Iordănescu Edward a afirmat, în timp ce aplauda către arbitru și arbitrul de rezervă, «Bravo, v-ați făcut datoria» și «Asta ați urmărit».Arbitrul a decis că și Iordănescu Edward să părăsească incinta terenului de joc pentru conduita descrisă mai sus, respectiv gestul batjocoritor la adresa brigăzii"se arată în raportul scris la finalul partidei.

Amânare pentru Ganea

Tot azi, Comisia de Disciplină a FRF a judecat și cazul lui Ionel Ganea, care la finalul meciului FC Voluntari - CSMS Iași, 1-0, a jignit o jurnalistă de la LookTV. Vezi detalii.

Comisia a decis să amâne luarea unei decizii, pentru data de 30 martie. Ganea a fost deja amendat de clubul FC Voluntari, cu 5.000 de lei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
dandan23
dandan23  •  26 Martie 2016, 14:55

Nu va mai plangeti atata ca nu va pasa nici cat negru sub unghie decat de pielea voastra. Si Iordanescu si Raducanu sunt la Tg Jiu doar pe luate. Asta e circ pentru fraieri, sa vina banuu la ei si sa faca circ pentru aia de finanteaza. Nesimtitu ala de Raducanu, pe langa faptul ca pleaca cu 10 miii de euro lunar la Bucuresti, mai beneficiaza dupa bunul plac de parcul auto al clubului din Targu Jiu.A terminat trei masini pana acum, de llux toate si a ajuns sa o ceara pe a patra! Nu stim daca aia din AGA stiu dar ar trebui sa ia masuri pentru ca Parvulescu a tras cinci ani de o masina si a fost tot buna cand a luat-o Raducanu,care a dus-o la fier vechi după ce a facut-o praf.Deci domnilor mineri,platiti la fotbal pentru *** ca Raducanu sa se plimbe cu masini de lux, mai precis patru in şase luni de cand e la Pandurii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

foxy
foxy  •  23 Martie 2016, 20:07
Postat de alexmirona pe 23 Martie 2016, 19:26

Aveam o părere mai bună despre Edy. N-am înțeles ce-a fost cu afirmatiile lui: «Bravo, v-ați făcut datoria» și «Asta ați urmărit».?!? Ce mare pierdere era trimiterea in tribună a secundului Radu Alexandru în minutul 89?!?

Si Edi are o parere buna despre tine,mi-a spus mie... Arbitrii au avut tema ptr acasa ...la Dinamo acasa...adica sa castige gazdele...salutari de la Edi...

alexmirona
alexmirona  •  23 Martie 2016, 19:26

Aveam o părere mai bună despre Edy. N-am înțeles ce-a fost cu afirmatiile lui: «Bravo, v-ați făcut datoria» și «Asta ați urmărit».?!? Ce mare pierdere era trimiterea in tribună a secundului Radu Alexandru în minutul 89?!?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează