FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK GSP.RO

Peluza Roș-Albastră ignoră pe toată lumea: "Steaua trăiește prin noi. Dacă ai sânge roș-albastru, hai la meciul cu Dinamo"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 11:06

Deși echipa lui Gigi Becali a trecut oficial la denumirea de FCSB, suporterii stelei reuniți în cadrul Peluzei Roș-Albastre continuă să numească echipa Steaua.

Aceștia au postat ieri un mesaj pe o rețea de socializare, în care îi îndemnau pe fanii roș-albaștrilor să vină în număr cât mai mare la derby-ul cu Dinamo. 

" Dacă ai sânge roș-albastru în vene, te așteptăm la meci. Duceți-vă și cumpărați bilete, să umplem stadionul, să ne susținem echipa, Steaua, așa cum trebuie să o facă niște suporteri adevărați. 

Steaua trăiește prin noi, cu noi, trebuie să o susținem. Să mergem la stadion și  să nu mai dăm satisfacție unora prin lipsa suporterilor. Steaua suntem noi!", a fost mesajul postat pe pagina de facebook a Peluzei Roș-Albastre.

Peluza Roș-Albastră a rămas printre puținele entități organizate care susțin echipa lui Gigi Becali, după ce ultrașii din Peluza Sud au ales să susțină proiectul Armatei, iar cei din Nord sunt încă în stand-by.

  • FCSB și Dinamo se vor duela azi, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează