FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Peluza Sud revine la stadion! Anunțul de ultimă oră al galeriei Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 19:21

Fanii Stelei anunță că vor reveni la stadion la meciurile noii echipe înființate de Armată în Liga 5.

”Nu pot să vorbesc în numele tuturor suporterilor. Noi vom susține Steaua tot timpul. Vom merge la echipa înființată în Liga 5. Domnii Talpan și Becali nu se exprimă coerent și induc în eroare multă lume la televizor", a anunţat unul dintre liderii Peluzei Sud la DigiSport.

Echipa lui Gigi Becali a rămas fără sprijinul celor două galerii la începutul anului, după ce ÎCCJ a hotărît că marca Steaua aparţine Armatei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (122)
para.para
para.para  •  02 Septembrie 2015, 15:14

Titlu tipuc romanesc ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

buerebuistas
buerebuistas  •  02 Septembrie 2015, 14:45

Comunicatul complet si nedenaturat al Peluzei Sud: ,,In urma evenimentelor petrecute in ultima saptamana ne exprimam satisfactia ca in sfarsit lucrurile incep sa revina la normalitate, atat prin infiintarea sectiei de fotbal in cadrul CSA, dar mai ales a pozitiei exprimate de juristul clubului care prin actiunile sale trebuie sa oblige FRF si LPF sa intre in legalitate prin respectarea deciziei ICCJ din 3 decembrie 2014. Am dori sa facem public punctul nostru de vedere in legatura cu situatia in care se afla astazi clubul ale carui culori am ales sa le iubim neconditionat. Nu vom nega niciodata faptul ca am sustinut actuala echipa a fcsb-ului, atata timp cat adevarul a fost ascuns atat de conducerea societatii,cat si de factorii de decizie din cadrul MAPN, FRF, LPF. Cum nimeni nu poate nega faptul ca am pus in tot acest timp la indoiala preluarea clubului de catre actualul creditor. Intrebarile noastre legate de legalitatea preluarii echipei s-au lovit de aceeasi tacere complice si am fost trimisi sa cautam raspunsurile in justitie. Justitia a decis!!! Satisfactia faptului ca am avut dreptate in toti acesti ani este insa umbrita de nepasarea conducerii MAPN si CSA. A fost o lupta lunga, obositoare, grea,dar satisfactiile ce ne asteapta vor fi pe masura. Pe masura suferintelor indurate in acesti ani. Adevarul te elibereaza !!! Si adevarul a iesit la lumina !!! Astazi suntem liberi !!! "

1102588533101877
Draghici Mesha  •  02 Septembrie 2015, 10:37

Sinteti niste prosti gigi a explicat clar ca sa judecat cu armata doar ptr sigla palmaresul si culorile raman la gigi a pierdut sigla doar atat intrati pe youtub peluza sud si uitativa de 100 de ori poate intelegeti dak nu era gigi Steaua era mai rau ca dinamo

Vezi toate comentariile (122)
Comentează