FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Perla lui Dinamo se gîndeşte la un transfer în străinătate: "Mă simt pregătit! Vreau să joc superb"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 31 martie 2015 12:52

Jucătorii lui Dinamo se gîndesc să prindă un transfer în străinătate, deşi echipa nu joacă în cupele europene şi nu se află în cel mai bun moment în Liga 1.

Dorin Rotariu, unul dintre cei mai apreciaţi tineri jucători ai lui Dinamo, a vorbit despre posibilitatea de a pleca în străinătate.

"În acest moment, eu mă simt pregătit să plec afară, dar depinde şi de evoluţia mea. Trebuie să joc cît mai bine, pentru că atunci cînd o echipă se interesează de tine, pretenţiile sînt foarte mari.

Mă bucur că pot să ajut echipa şi vreau să evoluez cît mai bine. Nu ţin neapărat să marchez. Eu îmi doresc, normal, să joc superb şi să fiu cel mai bun, dar nu toţi sîntem Messi", a declarat Rotariu potrivit DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  01 Aprilie 2015, 02:44

:):) BAH ZIARISTULE PE UNDEVA AI SI TU DREPTATEA TA CAND SPUI CA I PERLA SI SA TI EXPLIC DE CE?...TINE TE BINE DE...STOMAC..... AI DREPTATE PT CA..IN ULTIMUL TIMP..SCOICA(N) AL NOSTRU SCOATE NUMAI PERLE..PE GURA IAR NIVELUL LUI CA ANTRENOR SE AFLA UNDEVA PE FUNDUL...OCEANULUI SI INCEARCA SI EL SA PRODUCA CATEVA PERLE DIN MILIOANELE DE FIRE DE NISIP(JUCATORII LUI DINAMO). DECI E O PERLA PRIMARA PRELUCRATA DE SCOICA(N).. EVRIKA TE AM INTELES

1745flo
1745flo  •  31 Martie 2015, 22:19

Asta nu e pregatit nici pt div B de la noi, daramite sa plece afara!

ultras_gicu
ultras_gicu  •  31 Martie 2015, 20:40

cum e la cs...GO GO GO :))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează