FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

Perle din arhiva foto GSP » Amintiri din Epoca de Aur: iată cum se făceau cantonamentele la Forban

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 mai 2017 00:00

Acum 15 ani, jucătorii Stelei mergeau la Forban să facă pregătirea de iarnă și nu apeleau la Turcia și resorturi de cinci stele cu all inclusive.

Din Predeal, Florentin Dumitru și compania făceau stânga spre Pârâul Rece, după vreo patru kilometri iar stânga și apoi doi kilometri și jumătate era de urcat pe munte!

Fotbaliștii "militari" erau aduși în cantonament cu TAB-urile armatei, iar dacă zăpada era prea mare trebuiau să o ia la pas, ca într-o excursie organizată cu școala.

Cabana rezistă și astăzi, iar pe poartă sunt emblema și numele proprietarului: Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Aici e locul, unde de la vară, juniorii CSA vor intra în cantonament pentru pregătirea meciurilor din L4.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
valentinn10
valentinn10  •  21 Mai 2017, 10:59

acs regalsport ferdinand, sau csa ppampalaii , in frunte ca stoica frustratul , lacatus omisu , piturca hotu , balint nebagatinseama ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  21 Mai 2017, 10:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

martinpen
martinpen  •  21 Mai 2017, 09:55

Si uite asa, prostii care se lasa manipulati, o sa creada ca daca fac la Forban cantonament, vor castiga Champions League... Oricum, primii prosti sunt aia care au scris, ca ei au crezut primii, altfel nu scriau...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează