FOTBAL  »  Superliga  »  ŞOC

Petre Cristian, secundul lui Răzvan Lucescu a suferit un infarct la antrenament

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2009 00:00

Petre Cristian, antrenorul secund de la FC Braşov, a suferit un infarct miocardic acut, la antrenamentul de miercuri după-amiază. În vârstă de 42 de ani, acesta s-a simţit rău în timpul antrenamentului şi a fost transportat cu maşina de către medicul echipei FC Braşov, Gheorghe Popa, la Spitalul Judeţean din Braşov.

"Antrenorul Petre Cristian s-a simţit rău în timpul antrenamentului, astfel că nu am mai stat să aşteptăm şi l-am dus imediat la Spitalul Judeţean. S-au făcut investigaţii şi diagnosticul a fost de infarct miocardic acut. S-a intervenit chirurgical şi i s-a implantat un stent. Acum se află în afara oricărui pericol. A fost apoi la o clinică privată, unde va rămâne circa şapte zile", a declarat medicul echipei pentru site-ul oficial al clubului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  05 Martie 2009, 12:28

@Abc: Antrenorul secund la FC Brasov este Isaila, ai dreptate, doar ca nu stiai ca FC Brasov are 2 antrenori secunzi: Dani Isaila si Petre Cristian. Asa ca nu te da mai destept decat esti.:)) vorba lui Giovani:)))

 •  05 Martie 2009, 10:35

antrenorul secund al F.C. Brasov este Daniel Isaila

 •  05 Martie 2009, 09:32

Ms celor ce i-au urat sanatate. Da, nenorocire cand il stii activ, fara tigari, alcool si alte prostii de genul si primesti un telefon in care ti se zice: a facut infarct...:| Ms inca o data celor care macar pt 3 secunde s-au pus in situatia noastra. Sper sa vina acasa cat mai repede :

Vezi toate comentariile (10)
Comentează