FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 1-1

Petre Grigoraş a scăpat de demitere şi pregăteşte revenirea gorjenilor: "Jocul de acum seamănă cu cel al Pandurilor de altădată"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 23 august 2014 20:47

Pandurii şi Viitorul au dat-o la pace şi au încheiat cu scorul de 1-1 în etapa a cincea a Ligii 1, dar înaintea acestei partide s-a spus că o înfrîngere a gorjenilor înseamnă şi plecarea lui Grigoraş de pe banca acestora.

Antrenorul Pandurilor s-a declarat mulţumit de rezultatul de egalitate şi e încîntat de cum a arătat echipa în meciul cu Viitorul.

"Este pentru prima oară de la începutul campionatului cînd jocul mă mulţumeşte. Jocul a fost la discreţia noastră, dar a venit execuţia de senzaţie a lui Nikolov. Am dominat, dar am ratat copilăreşte. Sînt mulţumit de atitudinea echipei. Ne îngrijorează că nu reuşim să cîştigăm pe teren propriu.

Jocul de acum parcă seamănă cu cel al Pandurilor de altădată. Îmi pare rău că nu am reuşit să aducem spectatorii mai aproape de noi. Să sperăm că echipa va fi pe un drum ascendent după acest meci", a spus Grigoraş la Look tv.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 01:02
Postat de agb87 pe 23 August 2014, 20:53

daca bate ceahalul in seara asta, pica si chiajna pe 13 si putem spune ca avem deja 3 stelute pe locuri retrogradabile. asta ar putea insemna 18 puncte in minus pentru steIemeava anul viitor...

dc nu iti vezi tu doar de petrolul tau ? nici acolo finantele nu sunt mai putin putrede sub aspectul provenientei..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 01:01
Postat de unico_biancorossi pe 10 Septembrie 2014, 01:01

sa-l condamne ??

ps - pai ce.... e infractor ??.>))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 01:01
Postat de daniaania pe 23 August 2014, 20:57

Cine sa-l mai condamne pe Grigoras..isi vede de sanatate omul in primul rand!!!

sa-l condamne ??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează