FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Petre Grigoraș râde de situația celor de la ASA: "Hai să fim serioși! Credeți că Ciorceri taie și spânzură?" Înțepătură la adresa lui Mutu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 14:32

Dat afară după doar două etape, Petre Grigoraș a comentat situația celor de la ASA Tg. Mureș și spune că actualul antrenor, George Ciorceri nu are nicio autoritate.

"Hai să fim serioși! Și vouă vă vine să râdeți. Credeți că domnul George Ciorceri taie și spânzură? Nu se vede cine ia deciziile? Ce să ne mai ascundem? Dacă el (n.r. Adi Mutu) nu se mai bagă în teren, înseamnă că eu am fost un antrenor foarte slab, pentru că nu mi-am dat seama că nu trebuia să îl mai bag deloc.

El are viitorul în față și și-a dat seama că nu mai are ce căuta pe teren. Acum stă pe bancă. Se știe cine ia deciziile și cine conduce antrenamentele. Ce, a venit acum domnul Ciorceri și stau jucătorii pe sub scaune?", a spus Grigoraș la DigiSport.

După două etape din play-off, ASA Tg. Mureș se află pe locul 6, cu 20 de puncte, cu nouă mai puțin decât liderul Astra.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dan2010
dan2010  •  16 Martie 2016, 17:40

Hai sa fim seriosi, si ma rog de ce trebuie sa steie jucatorii pe sub scaune. Se vede ce rezultate au avut cind era el anrenor “ si steateau pe sub scaune ” Pina una alta Mutu cred ca a vazut fotbal. Poate d-nul Grigoras de la oras, se axeaza pe echipe de juniori… poate pe ei ii tine pe sub scaune. La fel ca si alti super antrenori,inca de perspectiva, ***, Reghe, Radoi……. mergeti domne la juniori, daca nu va putei intele cu oameni in toata firea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează