FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Petre jr. n-a acceptat oferta lui Dinamo și a fost exilat la juniori » Cum arăta propunerea șefilor și de ce ar putea fi suspendat jucătorul

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 01:00

Petre jr. n-a semnat prelungirea contractului şi a fost retrogradat pe termen nelimitat, fiind trimis la echipa de juniori! Nu la formaţia secundă, ci la juniori!

Mijlocaşului nu i-au convenit condiţiile salariale.

Patrick Petre tinde să devină numele unei telenovele în Ştefan cel Mare. Puştiul de 18 ani a refuzat, din nou, să semneze prelungirea contractului cu Dinamo, înţelegere ce trebuie făcută pentru trecerea de la statutul de junior la cel de seniori.

Nu a acceptat condiţiile salariale puse în faţă de către conducerea clubului la care a crescut în ultimul deceniu.

 "Îl credem pe cuvînt că este jucător mare, tocmai de aceea i-am pus în faţă un contract cu bonusuri generoase, pe care le-ar fi cîştigat dacă juca fotbal. Şi avea şansa să joace!", au explicat şefii.

Cum arată oferta făcută de conducerea roș-albă pentru Patrick și de ce riscă fotbalistul să fie suspendat, afli din ediția tipărită a ziarului sau răsfoind online ediția digitală a Gazetei Sporturilor

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

√ Lunga vară bogată » Ce bonus va primi Hațegan la Euro 2016

√ Marica intră în Hall of Fame » Ciprian completează lista MVP

√ Andrei Ivan a dezvăluit ce simte după eșecul tratativelor cu Steaua

√ RUGBY. Povestea internaționalul U19 Adrian Motoc, recrutat de Racing Paris » Pregătire ca la trupele speciale: "Nu mă puteam mișca după 5 antrenamente pe zi!"

√ Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (149)
khal_37
khal_37  •  16 Ianuarie 2016, 15:56
Postat de sorin.pch pe 16 Ianuarie 2016, 11:47

am spus eu ca sunteti prea prosti si nu am cu cine, am scris clar acolo 'sper sa intelegi" nu e vb de lauda pai capsomane, asta nu e o lauda, e un cantrargument la cea ce a afirmat el, dar in fine saunteti prea pr0sti pt a intelege, si apropo mai "urmasul lui mama omida" vad ca stii vitorul si pe ce loc termina dinamo, asa spuneati si al inceputi ca nu prindem play-off-ul, de ce sa iau in serios ceea ce spui acum, cum afirmi tu "nefondat " asa pot afirma si eu ca dinamo termina in fata fcsp-ului,cu tot cu regheblat, blaturile voastre cu echipele care stau capra, si cu femeia-barbat impresar la voi, si cu argaseala "marele" arbitru in conducere

Fara blaturile si arbitrii de casa fcdb era in play uot cu sanse reale de retrogradare...a vazut o tara intreaga marile ,,victorii'' ale clubului condus de fostul securist anghelache si nepotul sau. Asa ca mai usor cu blaturile ca voi sunteti regii neancoronati ai acestora. Intradevar nu ati furat multe puncte, doar 12, doar cate trebuia.

749913671784643
Razvan Marcel  •  16 Ianuarie 2016, 15:18

Hagi jr., Petre jr., sunt jucatori care se cred mari fotbalisti

bogat
bogat  •  16 Ianuarie 2016, 14:25

Un mucos, l-as lasa sa plece cu fumuri cu tot. Rafael Stanescu era mult mai promitator si din cauza acelorasi fumuri a ajuns un mare ratat prin Liga a3a. Dinamo i-a suflat prea mult in cur si lui tac'su si lui asta micu'...de ani de zile li se tot da, ar fi cazut sa mai dea si ei ceva. Sau cel putin sa-si vada lungul nasului. Cu jucatori d'astia nu faci treaba, scapa de ei ca sunt deja pe un drum gresit. Sa se duca la Viitorul ca-l face Regele print si-l acopera de galbeni. Daca linge bine poate ca va ajunge candva chiar si rezerva la Steaua. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (149)
Comentează