FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Petre jr. vrea să rămînă la Dinamo: ”M-am sfătuit cu tata, trebuie să ne înțelegem cu clubul”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 22:49

Patrick Petre, mijlocașul lui Dinamo, a vorbit despre situația sa, jucătorul fiind aflat în ultimele șase luni de contract cu formația din ”Ștefan cel Mare”.

"Ştiu că o să se rezolve lucrurile. Sper să ajungem la o înţelegere. Tata, bineînţeles, că mi-a spus să rămîn la Dinamo şi eu îmi doresc asta. Sînt dinamovist de mic, am crescut cu spiritul ăsta şi vreau să rămîn la Dinamo. Dar să vedem dacă ne înţelegem, că mai sunt şi alte lucruri de pus la punct", a explicat Patrick Petre, conform DigiSport.

"Clar că a însemnat ceva pentru mine, e o mîndrie. Nu ştiu dacă el chiar a vrut să ma ia, pentru că nu am discutat cu nimeni"
Patrick Petre despre interesul lui Gică Hagi

Tînărul mijlocaș de 18 ani a vorbit și despre alegerea lui Marica de a semna cu Steaua: "Îl înţeleg, e profesionist şi îi urez tot binele din lume. E prietenul lui tata şi e prietenul meu, dar nu cred că eu aş face asta. Niciodată, clar niciodată. Nu am nici un motiv să merg acolo".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (66)
aldo_m
aldo_m  •  20 Ianuarie 2016, 13:09

pt cei care se dau capitalisti Del Piero a jucat la juve pe o suta de mii de euro pe an mult timp si cand a dovedit ca are valoare l-au blindat cu bani asa ca domnu petre cel mic sa dea gol meci de meci la la echipa a doua sau la cea mare si apoi sa ceara bani ca tara asta e plina de figuranti care n-au aratat nimic si cer bani ,ultima speratnta a lui dinamo alexe putrzeste prin turcia in liga a 2-a el sarcu nici in italia la cea mai prosta echipa n-a fost in stare sa demonstreze dar figurantul asta mic a dat si el un gol si gata vrea bani mai multi ,probabil n-are tas-o bani sa-l tina

zecs93
zecs93  •  19 Ianuarie 2016, 22:34
Postat de valyomanyd pe 19 Ianuarie 2016, 05:50

Tu ai fost un copil precoce :)))stiai la 10 ani cu ce se mananca comunismul :))))))

Am prins perioada aia si stiu ce vorbesc, dar saracu de tine, nu am ce sa-ti cer, tu esti egalul unui vierme in mar, ascuns mereu !!!

aldo_m
aldo_m  •  19 Ianuarie 2016, 09:29

cum.....sa...intelegi...un...tradator....ganditorule...la...bani....dovedeste...ca....esti...bun...si,,,,apoi,,,cere,,,,,bani

Vezi toate comentariile (66)
Comentează