FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Petrescu, reacție vehementă înainte de meciul cu FCSB: "Să ne arbitreze Argăseală" » A descoperit tactica lui Dică

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 09:04

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre despre duelul cu FCSB,  de joi, și a reacționat dur după ce steliștii au comentat în dese rânduri greșelile de arbitraj pro CFR Cluj.

"Să arbitreze cine vrea. Dacă vrea, să vină și să arbitreze Argăseală. Nu am probleme. Eu îmi doresc orice arbitru, fie străin, fie român. Dar să nu greşească. Şi dacă se va greşi, asta e. O să mergem mai departe.  Oricum nu este un meci capital

Budescu şi Alibec sunt jucători extraordinari.  Să nu uităm câţi bani a plătit Steaua ca să îi ia. Sunt jucători de echipa naţională. Cu Plzen au făcut un meci foarte bun, fiind aproape de nivelul lor maxim. Acum au încredere mare și sunt convins că duminică se vor odihni, în meciul cu Mediaş, ca să fie gata pentru meciul de joi, împotriva noastră. Dar până atunci noi trebuie să ne gândim la meciul cu Chiajna. Dacă ne gândim la Steaua, o să păţim ce am păţit la Timişoara", a spus Petrescu la conferința de presă.

CFR Cluj - FCSB se joacă joi, de la ora 21:00. Duminică, de la ora 18:00, CFR se va duela cu Chiajna. Ambele meciuri vor fi în direct pe TV Digi Sport, LookTV și TV Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  17 Septembrie 2017, 09:01
Postat de Martin Vatav pe 16 Septembrie 2017, 16:50

Domnule ,D Petrescu..sau Super Dan,Nu pot sa inteleg chiar cu toate argumentele pe care ni le-ai prezentat la TV. ca NU poti antrena Acuma... Nationala Romaniei dar cind ...atunci cind vei avea varsta lui Daum ?? cind patronii NU i-ti vor face pe plac sa-ti aduca jucatori pe bani multi, cind vei fi Liber de contract cind ??...cred ca va fi prea tarziu ...ACUM este momentul sa preiei Nationala (Marele Dan) ..dar, inca o data spun ca regret ca NU vei antrena Romania ,asteptam ca si alti iubitori ai fotbalului Romanesc ca in sfarsit sa avem un antrenor bun la Nationala dar.....ce dorim Noi ca suporteri ai fotbalului Romanesc este egal cu zero...pacat...pacat..pacat...cfr NU este Nationala Domnule Super Dan..!!

Aia nu este Romania .Este o echipa bucuresteana in care datorita lui Daum au mai aparut si cativa olteni.In rest liniste si pace.Bietul Deac a aparut rezerva si nu va mai fi acolo niciodata. CFR juca in CH league cu succes si nu a avut nici un jucator selectionat. Si erau si jucatori romani Muresan ,trica .De astia imi aduc aminte. Numai si numai din Bucuresti. Sa fie vazuti si apoii vanduti.La acea vreme CFR era mult peste Nationala.Si peste celelalte echipe.

921467891321691
Nicu Manole  •  17 Septembrie 2017, 00:29

Nea Dane, Argaseala tot arbitreaza (fura) de ceva ani ! Sa mai lasam si pe altii, ce zici?

its1134
its1134  •  16 Septembrie 2017, 21:15
Postat de Marian Si Viorica Miulescu pe 16 Septembrie 2017, 16:15

chiamo pe fieta sa albitreze

Se pare că Marian + Viorică = ***. Stai mă, pe nevastă-ta (sau nivastăta ca să înțelegi și tu) o chiamă Viorică? =)) ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează