FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Petrescu surprinde! Discuții în privat cu MM Stoica și Becali » Ce a vorbit cu cei doi și mesajul neașteptat al lui Gigi

Articol de GSP - Publicat marti, 22 mai 2018 18:46

Dan Petrescu a șters cu buretele toate războaiele pe care le-a dus cu tabăra adversă, în special cu cea a FCSB-ului, în acest sezon. Recunoaște că a rămas prieten cu MM Stoica și Gigi Becali, chiar dacă în ultimul an cele două părți s-au taxat în mai multe rânduri. 

"Eu ştiu de ce face MM asta. Pentru a-şi apăra clubul lui. L-am înţeles şi le-am spus şi celor de aici. Când ne-am întâlnit ultima oară, i-am zis că oricine vine la mine, eu îl pup şi mergem mai departe. Pentru că pe teren suntem adversari, după nu.

Oricum, relaţia mea cu el nu a mai fost aceeaşi, dar e un profesionist adevărat şi sunt convins că d-aia Steaua e acolo sus pentru că îl are pe MM, care îşi face treaba.

Iar patronul nu m-a atacat niciodată aşa. M-a sunat şi mi-a spus că m-a atacat că sunt la CFR şi lui îi e frică de mine, nu de CFR. A fost corect din punctul ăsta de vedere.

Am muncit de dimineaţa până seara, nu cred că cineva are ceva să-mi reproşeze. Când am venit, am fost întrebat dacă voi aduce titlul şi am zis că nu, că voi munci. Că nu pot să promit pentru că eu nu sunt Mourinho, Guardiola. Rivalii noştri au recunoscut că echipa cea mai bună a câştigat campionatul şi asta pentru mine e cel mai mare trofeu", a declarat Petrescu pentru TV Digi Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (32)
883135188391540
Popa Corneliu  •  23 Mai 2018, 09:07

Campania totala de incitare la ura impotrica stelei/fcsb face parte din "strategia FRF" care a "comandat", prin vocea lui Voichin Voda si Habarnam Burleanu, aceasta campanie pentru a "eroda" imaginea "ultimului mohican", oierul Becali! Restul de conducatori din fotbal ori i-au santajat/speriat ori i-au bagat la puscarie cu "ajutorul de nepretuit" a lu' Madam Justitie Romana, aservita Politicului din Romania! Grupul de la Cluj, a d-lui Dancu, "si-a facut temele" cu ajutorul... "Serviciilor". Cluj, Blaj, Turda mandria Romaniei! "Cooperativa Echipelor de Primarii si Servicii" nu trebuie "deranjate" de un machidon in "anul Unirii"! Tugulanii intoxicati de mass-media pun "botul" si sunt manipulati la greu! O sa se vada, din nou, ca si anii trecuti, in cupele europene, cum dl Dancu nu are si acolo putere sa... "faciliteze performanta", atunci mass-media o sa dea vina pe oier ca a "slabit campionatul" ,Romaniei, iar dl Petrescu o sa se duca la chinezi!!

gicab
gicab  •  23 Mai 2018, 07:13

Lui ei e frica de Dan Petrescu nu de CFR... pai CFR asta cine e?

larisa_i
larisa_i  •  23 Mai 2018, 01:20
Postat de moshu_cu_ruc.sacul pe 22 Mai 2018, 20:39

Am boală pe Steaua / FCSB !

Si una mai mare, pe creier

Vezi toate comentariile (32)
Comentează