FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul a pierdut procesul cu un jucător » Ploieştenii trebuie să plătească datoriile

Articol de GSP - Publicat joi, 30 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 octombrie 2014 16:46

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF i-a obligat pe cei de la Petrolul Ploieşti să plătească restanţele contractuale către Mircea Bornescu, fotbalist care a fost reprezentat cu succes în acest litigiu de avocatul Dan Idita.

"Comisia admite în parte cererea reclamantului (n.r. - Mircea Bornescu). Obligă clubul pîrît (n.r. - Petrolul Ploieşti) la plata debitului către jucător şi a taxei de procedură", scrie în comunicatul postat pe site-ul lpf.ro, potrivit Mediafax.

"Mă bucur că acest litigiu a fost soluţionat favorabil pentru noi, aşteptăm să vedem dacă reprezentanţii Petrolului vor face recurs", a spus avocatul portarului, Dan Idita.

Portarul Mircea Bornescu, 34 de ani, a evoluat la Petrolul Ploieşti în perioada 2011-2014 şi a disputat 48 de partide. În prezent este legitimat la clubul Rapid.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mvradulescu
mvradulescu  •  31 Octombrie 2014, 08:30

Cam peste tot pe unde a "trecut" dl. Bornescu a creat condiții minunate pentru scandaluri de pomină! Fiecare cu talentul lui ... Trebuia să rămână ceva în urma domniei sale pentru "istoria" fotbalului autohton !!!

t0ni
t0ni  •  30 Octombrie 2014, 20:04

platiti-va datoriile la jucatori!!! :-)))) Echipe boschetare....

humanimal
humanimal  •  30 Octombrie 2014, 17:31
Postat de romania1985 pe 30 Octombrie 2014, 15:35

SI ce trebuie sa-i dea despagubire, 2 saci de seminte pestrite?

Bune si alea la ce foame face acum la Rapid.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează