FOTBAL  »  Superliga  »  CONCLUZIE

Echipa-fantomă după minutul 90 » Procentaj incredibil în Liga 1: se prăbușesc în prelungiri

6 dintre cele 17 goluri încasate de Petrolul în actuala stagiune de Liga 1 au venit după minutul 90. Astfel, trupa de pe „Ilie Oană” a pierdut 4 puncte în prelungirile meciurilor.
6 dintre cele 17 goluri încasate de Petrolul în actuala stagiune de Liga 1 au venit după minutul 90. Astfel, trupa de pe „Ilie Oană” a pierdut 4 puncte în prelungirile meciurilor.

Articol de , - Publicat luni, 17 octombrie 2022 22:45 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 22:45

6 dintre cele 17 goluri încasate de Petrolul în actuala stagiune de Liga 1 au venit după minutul 90. Astfel, trupa de pe „Ilie Oană” a pierdut 4 puncte în prelungirile meciurilor.

După un start bun de sezon, în care prahovenii au cochetat inclusiv cu zona play-off-ului, nou-promovata a luat-o la vale. Formația antrenată de Nae Constantin are 5 înfrângeri la rând în campionat și se clasează în prezent pe locul 9, cu 17 puncte acumulate în 14 etape. 

A costat o avere și face toți banii! Impact imediat la FCSB: „Va ajunge la 20 de goluri”
FCSB
A costat o avere și face toți banii! Impact imediat la FCSB: „Va ajunge la 20 de goluri”

Petrolul devine o fantomă după minutul 90

Runda precedentă, Petrolul a fost aproape să iasă din criza alimentată și de „cazul Tamaș”. Prahovenii au condus-o pe CS Universitatea Craiova până în minutul 75, dar au plecat acasă fără niciun punct.

Golul lui Rivaldinho din prelungiri a confirmat una dintre regulile actualului campionat: Petrolul devine o formație de pluton după minutul 90.

Partida de pe „Ion Oblemenco” a fost a 6-a în care Petrolul a fost „perforată” după terminarea timpului efectiv de joc. În total, „lupii” au pierdut 4 puncte din cauza golurilor primite mai târziu de minutul 90.

Golurile încasate de Petrolul în prelungiri

  • etapa #1, Petrolul - FC Voluntari 0-1 » Florea '90+2 
  • etapa #9, Petrolul - FC Botoșani 2-1 » Sno '90+1 
  • etapa #10, Hermannstadt - Petrolul 2-1 » Stoica '90+4 
  • etapa #11, Petrolul - Farul 1-3 » Alibec '90+4 
  • etapa #12, CFR Cluj - Petrolul 1-0 » Manea '90+1 
  • etapa #14, Universitatea Craiova - Petrolul 2-1 » Rivaldinho '90+1

„Îi «rezolvăm» pe toți în prelungiri!”

La finalul eșecului de pe „Ion Oblemenco”, antrenorul Nicolae Constantin a părut disperat de problema pentru care nu are încă o soluție: „Cred că adversarii noștri n-ar trebui să se mai chinuie să dea gol în 90 de minute. Să aștepte prelungirile, că îi «rezolvăm» noi pe toți! Tot se vorbește de legea compensației, că se va întâmpla și invers. La noi nu e cazul... 

Te gândești după astfel de meciuri la explicații. Iei faza să vezi cine și ce a greșit. Nu cred că e lipsă de concentrare, e ghinion, e o frică de a obține puncte. Nu-mi pot explica. Trebuie să muncim și să așteptăm următorul meci, altceva nu avem de făcut”.

0 goluria marcat Petrolul în acest sezon după minutul 90

Daniel Chiriță: „Ți-au făcut manevră, Gabi!” » Era cu Tamaș la pahar când înjura suporterii Petrolului și a spus tot la GSP Live: „Lumea trebuie să știe”

Citeșțe mai multe știri de acutalitate:

Gigi Becali și-a pus suporterii în cap, dar decizia lui devine salvatoare pentru FCSB

De ce a refuzat-o pe FCSB și a semnat cu rivala din Liga 1: „Știam tot!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
realsteaua
realsteaua  •  18 Octombrie 2022, 17:09

La Ploiești au crezut că va ține mai mult timp tactica pe care au tot avut-o în ultimele meciuri. Un fotbal urât și plictisitor. Sper să-și dea seama că nu mai pot păcăli jucând așa. Dacă nu, să ia calea ligii a doua că sunt alte echipe care pot promova și să joace un fotbal bun. Și ca exemple de echipe pot da Iași, Galați, Slobozia.

dandana
dandana  •  18 Octombrie 2022, 09:27

După mine este cădere fizica și psihică. Poți face efort câteva meciuri, dar este obositor rău. La Craiova dacă era altul scorul, era mincinos scorul. O fi Petrolul, dar dacă continuă asa le doresc retrogradare ușoară. Credeam ca odată venite vedem meciuri frumoase, și când colo vedem numai meciuri care îți este ciudă ca ai pierdut timpul privind acel meci. Ce facem tăticule, mai bine concordia decât antifotbalul care-l practică acuma. Și mai este ca au jucători bătrâni, și te miri ca iei gol. Dar diferența o făcea Tamaș care a avut grijă antrenorul să-l gonească. Tamaș mereu a fost un jucător cu probleme. Spune ca asculta și alți, pai dragul meu dacă este asa oare nu erau împreună? Oare nu trebuiau și ceilalți pedepsiți? Dar Tamaș a luat asupra lui tot sunt conștient. Bravo vouă! După ce ca nu aveți jucători ca el, îl dați și pe asta afară. Acest antrenor trebuie dat afară și sa nu mai antreneze în viața lui. Rufele se spală în familie, nu se spala de-o față cu toți. După mine nu Tamaș trebuia dat afara, și antrenorul și jucătorul. Cumva un conflict a început de undeva

Vezi toate comentariile (2)
Comentează