FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

Petrolul e aproape de a-şi pune antrenor » Ce a declarat Daniel Opriţa despre mutare

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 16:08

Petrolul s-a despărţit în această pauză de Gheorghe Mulţescu, iar unul dintre numele vehiculate pentru banca ploieştenilor este Daniel Opriţa.
Fostul fotbalist al Stelei, acum antrenor la Metalul Reşiţa, se arată încîntat de o eventuală ofertă din partea Petrolului şi pune o condiţie pentru a veni pe banca "găzarilor".

"Nu ştiu dacă plec, dar nici dacă nu plec. Sînt la Reşiţa! Mă bucură interesul, mai ales că Petrolul mi-a dat şansa să revin, m-a reinventat şi îi datorez ceva. Ar fi o plăcere să lucrez în cadrul clubului. Dacă ar fi să ajung pe banca tehnică, aş face-o numai pentru un post de principal, nicidecum ca secund", a spus Opriţa la Sport Total FM.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
mitza.lg
mitza.lg  •  22 Decembrie 2014, 14:16

D-ul de mai sus pe nume Adrian poate ca apreciaza pe cei care fac performanta in campionatul nostru,in liga 1,asa cu bune si cu rele chiar daca omul o mai fi si injurat echipa PETROLUL,pentru ca la momentul cand avem intalniri directe ne injuram reciproc,hai sa fim sinceri,ca si noi lupii ii injuram pe stelisti de ce sa nu recunoastem,asa ca omul poate apreciaza ceva la noi,faptul ca jucam fotbal de calitate,ce-o mai fi din retur incolo,DUMNEZEU cu mila,sa speram ca ne revenim din punct de vedere financiar,chiar daca e cam greu,nu este si imposibil.

1984adrian
1984adrian  •  21 Decembrie 2014, 18:12
Postat de valah1986campionii.europei pe 21 Decembrie 2014, 16:26

Succes Oprita si Petrolul. Nu moare acest club, are stadion nou si o galerie de vis, se vor gasi oameni cu bani sau societati din judeti sa finanteze clubul.

Pan acum injurai si jigneai echipa din Ploiesti si suporterii ei si acum ii pupi in p u l a cand vezi ca tot forumul te f... in gura:))))))))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Decembrie 2014, 17:18
Postat de unico_biancorossi pe 21 Decembrie 2014, 16:17

foarte bun antrenor. de exceptie.

Petrolul e în ton cu sărbătorile: Opriţa-ţa-ţa Căpriţa-ţa-ţa!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează