FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 0-0

Petrolul e îndemnată să spere la titlu: "Steaua ştie fotbal, dar nu înseamnă că e imposibil să piardă locul 1"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 21:23

Flavius Stoican, fostul antrenor al lui Dinamo, nu crede că Petrolul ar trebui să renunţe la lupta la titlu, mai ales că ”lupii galbeni” au recuperat 5 puncte în primele două etape ale returului.
"E greu ca Steaua să piardă acest campionat, dar nu înseamnă că este imposibil, nu înseamnă că Petrolul nu mai speră. Dar Steaua ca echipă, în ciuda acestui egal, a arătat că ştie fotbal, a dominat la Craiova şi sînt convins că următoarele partide le va cîştiga, pentru că are calitate", a spus Flavius Stoican la DigiSport.

Steaua a pierdut prima rundă a returului, 0-1 cu Rapid, şi a remizat în derby-ul de la Craiova, 0-0 cu CS Universitatea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
siderestulcaramele
siderestulcaramele  •  03 Martie 2015, 05:25

Uitati-va la clasament! Doua foste "campioane " la retrogradare. Si cine stie cine mai urmeaza?Ma uit de mult timp la fotbal, dar niciodata n-am vazut asa ceva.Nimeni nu joaca nimic.NIMIC. Noroc ca am prins zile mai bune.

agb87
agb87  •  02 Martie 2015, 23:19
Postat de redshow pe 02 Martie 2015, 22:42

Pai ...pentru ca "Titlul" sa insemne ceva pentru componentii lotului Petrolului , toti ar trebui sa fie petrolisti din nastere.....ori echipa e formata din mercenari ...Pe ei nu-i intereseaza decat banul , iar daca stiu ca n-au cum sa-l obtina isi baga pl !!!! Titlul in Romania inseamna doar o rampa pt Champions League ...nimic mai mult ...cei ce zic altfel sunt ipocriti

si chestia cu mercenarii e cu dus si intors. sunt de acord ca sunt toti mercenari. deci, daca sunt mercenari, iubesc banul. bun, stii ca nu il mai obtii din LC, dar daca joci fara niciun chef, atunci ce sperante mai ai ca il vei mai obtine vreodata de undeva, de oriunde? cand iei titlul toata lumea se intereseaza de tine cine esti si e sansa ta sa prinzi un contract mai bun.

agb87
agb87  •  02 Martie 2015, 23:13
Postat de gica_oboreanu pe 02 Martie 2015, 22:55

in doua trei saptamani reintra tamuz. l'a operat pe 5 feb. si au zis ca va fi recuperate in 4-6 saptamani. deci, cel tarziu la sfarsitul lui martie, e pe teren in afara de meciul din cupa, cu fcsb, nu sunt cine stie ce meciuri grele... poate, cu rapidul la buc.

toate meciurile pot fi grele cand nu ai om de gol. fara om de gol nu poti obtine decat maxim 1 punct. pana acum ne-a scos Teixeira, dar deja a ajuns la 3 meciuri consecutive in care a marcat. mult nu poate sa o mai tina asa din moment ce nici nu e atacant. Mai sunt 5-6 meciuri, sa zicem, pana se intoarce Tamuz. hai sa zicem ca ne scoate si Astafei la un meci, dar la celelalte ce mai faci? D-asta zic ca e mare nevoie de Tchite.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează