FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Petrolul vrea cu orice preţ să se salveze! A făcut cele mai multe transferuri » Un stelist şi un dinamovist nu mai sînt doriţi la echipă

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2015 13:42

Petrolul a punctat, până acum, convingător, la capitolul achiziţii în vederea părţii secunde a campionatului. 

Michele Paolucci, Constantin Mişelăricu, Jacob Pacar şi trio-ul francez Lesomier, Begeorgi şi Inez au semnat deja înţelegeri cu gruparea galben-albastră.

La capitolul despărţiri s-a petrecut, până acum, o singură mişcare, după ce Vlad Rusu şi-a reziliat înţelegerea cu Petrolul.

Pe lista celor care nu mai sînt doriţi la echipă pentru anul care vine se află Cristian Pulhac şi Alexandru Tudose în privinţa cărora se vor face, din partea clubului, propuneri de rezilieri amiabile ale angajamentelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
marianpirvu
marianpirvu  •  04 Ianuarie 2016, 19:06

Slavă Domnului că s-a renunțat la Pulhac și Tudose, care poate ajung în liga III !!! Cât despre ”cine retrogradează?”, mai sunt multe meciuri, căci nici returul nu s-a încheiat ! Voluntarii au câștigat cu 1-0, la București, iar Chiajna este a treia ”candidată” sigură ! Petroliștii speră până la capăt !!!

bestfox
bestfox  •  01 Ianuarie 2016, 10:24

Clar ca voi, clonelor. Puneti vreo 5 jucatori pe liber ca au salarii prea mari, mai vindeti vreo 2,3 pe ceva banuti sa-si mai recupereze Rotaru din cei 7 milioane investiti si in locul lor aduceti juniori ca la transferuri aveti interdictie pana in vara lui 2017, in timp ce toate celelalte echipe se intaresc. Cele 12 puncte avans fata de Voluntari se reduc la 6 si sunt 14 etape de jucat in play out. Va bate Voluntariul o data ca v-a mai batut si in campionat cu toate vedetele si uite asa mai aveti 3 puncte pana la retrogradare si inca 13 etape de jucat. fara echipa, fara bani... praful se alege de voi.

fangigi
fangigi  •  31 Decembrie 2015, 20:44
Postat de ovidiu_3003 pe 31 Decembrie 2015, 19:08

daca nici petrolul nu cade ...atunci cine ?...noi ?

Nu-i exclus!:)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează