FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Pianistul Sânmărtean a primit prima ofertă oficială: "Ar face față foarte bine la noi. E fabulos!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 18:04

Lucian Sânmărtean (36) va pleca cel mai probabil de la Pandurii în această pauză competițională și nu se gândește deloc la retragere.

Mijlocașul, care cântă la propriu la pian așa cum o face și la figurat, pe terenul de fotbal, a primit deja o ofertă de la antrenorul lui Xanthi, Răzvan Lucescu.

"E unul dintre jucătorii fabuloși pe care i-a avut România. A început să dea maximum destul de târziu. E un jucător care ar juca foarte bine la Xanthi, ar face față. Dar e greu să-l luăm", a declarat Răzvan Lucescu la TV Sport ro.

Răzvan Lucescu merge foarte bine în campionatul Greciei, unde ocupă locul 2 cu Xanthi, cu 22 de puncte, la 9 lungimi în spatele liderului Olympiakos.

300.000 €e cota de transfer a lui Sânmărtean, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
10206056252507072
Gherhard Robert  •  25 Decembrie 2016, 01:01

Rege avem..print..avem..briliant avem...acum avem si.pianist!!!fotbal.sau sport ...varza..,si de vina sunteti si voi jurnalistilor de buna dimineatza..***....***..***..asta face ti voi...promovati..jigodismul..nesimtirea golania..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Decembrie 2016, 21:10

Dr Muresan zicea ca nu crede ca poate plati salariul lui Sanmartean.Nici nu trebuie ..

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Decembrie 2016, 19:25

de ce o fi asa de greu ?? se bat puteri mondiale pe semnatura lui ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează