FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO, AZI, 21:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Pierdere importantă pentru Dinamo înaintea meciului de la Chiajna! Cel mai bun om al lui Bratu acuză probleme + cine l-ar putea înlocui

Nistor mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2020 // FOTO: Cristi Preda
Nistor mai are contract cu Dinamo până în vara lui 2020 // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 19 mai 2018 10:58

"Câinii roșii" speră să bifeze diseară a treia victorie consecutivă, împotriva Concordiei. Florin Bratu are emoții însă înainte de acest joc pentru că liderul din teren al echipei și unul dintre cei mai buni jucători nu știe dacă va evolua.

Dan Nistor, 30 de ani, a acuzat dureri la inghinali și a făcut în ultimele zile doar alergări ușoare, iar oamenii din staff-ul lui Dinamo spun că Nistor este genul care anunță că are dureri doar atunci când simte că e ceva grav.

În locul căpitanului e posibil să apară Alin Dudea, 20 de ani. Dudea este în atenția celor de la Lech Poznan și acesta ar putea fi un bun prilej ca puștiul să iasă la rampă.

Sub comanda lui Bratu, Nistor a revenit la forma bună de anul trecut. Decarul dinamovist a reușit numai în play-out 5 pase decisive și un gol.

Echipa probabilă a lui Dinamo: Penedo - Corbu, Katsikas, M. Popescu, Vl. Olteanu - Palici, Dudea, Mahlangu - Pesici, Popa, Salomao
Rezerve: Muțiu, I. Șerban, Marici, Romera, R. Moldoveanu, Longher

16 goluri
 în 237 meciuri a marcat Nistor în Liga 1, all-time

8.000 €pe lună câștigă Nistor la Dinamo. La CFR încasa aproape dublu, 15.000 de euro

  • Concordia Chiajna - Dinamo se joacă azi, de la ora 21:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  19 Mai 2018, 12:47

DUDEA TREBUIA INCERCAT INCHIZATOR PENTRU CA ARE POTENTIAL PENTRU ACEST POST ....!!!! BRATU A ALES SA JOACE FARA INCHIZATOR , IN TIMP CE DAN PETRESCU JOACA CU TREI .......!!!!!!!!! DE AICI SI NESIGURANTZA ECHIPEI ....!!!! DE CE NU INCEARCA SI EL CU TREI FUNDASI CENTRALI ????????????? ORICUM JOCUL FARA INCHIZATOR ESTE SINUCIGAS , ECHIPA NU ARE SIGURANTZA .....!!!!! ORICE ANTRENOR CU SCAUN LA CAP ISI CONSTRUIESTE APARAREA ERMETICA SI APOI ATACUL ....!!!! BRATU A FACUT INVERS .....!!!!!

randomm
randomm  •  19 Mai 2018, 11:37

nu mai dati stiri cu dinamo aka rusinea romaniei. aceasta mizerie de echipa este in pragul desfiintarii oricum. numarul commenturilor la articolele despre ei este enorm de mic. am vazut ca ati lasat-o mai moale cu articolele despre ei in ultimele 4 luni,dar acum vad ca iarasi reveniti cu ceva ce nu intereseaza pe nimeni. repet,cat mai putine articole despre ei si toata lumea este fericita. dati articole cu Steaua si cu echipele pe care o sa le intalneasca in europa in acest sezon. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează