FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

Pierdere suferită de FCSB » CFR Cluj i l-a "furat" lui Dică

Foto: Captură LAZAR Stories in Motion/Facebook
Foto: Captură LAZAR Stories in Motion/Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 12:59

Cornel Cernea, fostul portar și unul dintre colaboratorii lui Nicolae Dică la Pitești, nu a plecat în cantonamentul FCSB din Slovacia.

Cernea ar urma să se alăture staff-ului condus de Dan Petrescu la CFR Cluj, unde va fi antrenorul cu portarii, susține TV Digi Sport. 

Reporterul Gazetei prezent în cantonamentul celor de la FCSB a confirmat faptul că Cernea nu se află în Slovacia cu roș-albaștrii. 

Conform sursei citate, antrenorul cu portarii de la FCSB va fi Marius Popa, în timp ce Cornel Cernea va merge la Poiana Brașov, în cantonamentul clujenilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 Iunie 2017, 17:00

Initial am crezut ca l-a furat pe Alibec. M-am linistit.

luciann
luciann  •  12 Iunie 2017, 16:38

Asta nu-i ăla care stătea lăngă fanionul din coltul terenului la autogolul lui Bănel!?:)))

indolentu
indolentu  •  12 Iunie 2017, 14:51
Postat de kwd2015 pe 12 Iunie 2017, 14:21

Slab cap mai ai. Nu te ajuta, mai deloc.

ce ie decule ie slaba miscare la drujbe ace brice si krice azi?apropo de drujbe unde ti e ba poza aia cu capu taiat pa jumate si puse jumatatile pa dos adica ca sa intelegi si tu dreapta n stinga si stinga n dreapta?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează