FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA 1-2

Pintilii dezvăluie că a discutat cu patronul » Răspuns savuros al eroului Stelei la Severin

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 21:59

Mihai Pintilii și Gabi Enache au adus victoria Stelei, 2-1 cu CS U Craiova, deși au fost doi dintre cei mai criticați jucători din echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Chiar dacă patronul Gigi Becali a declarat că Pintilii nu ar trebui să mai joace, mijlocașul susține că reușita de senzație din meciul cu oltenii nu este un răspuns pentru nimeni.  

"N-am ce să răspund, dânsul spune ce vrea, nu am avut de demonstrat nimic", a declarat Pintilii la finalul partidei la TV Digi Sport. Întrebat dacă a avut o discuție cu Gigi Becali, fotbalistul a oferit un răspuns comic: "Da, am discutat. Altă întrebare!".

La Severin, Pintilii a pierdut în premieră banderola de căpitan în favoarea lui Alibec. "Ține de vestiarul nostru", a fost singura afirmație a lui Pintilii legată de acest aspect.

"M-a durut puțin spatele, dar nu mai contează, pe teren trebuie să dăm 100%. Mă deranjează foarte tare că toată lumea m-a criticat, normal că am suferit, dar eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine. Joc acolo unde mă pune antrenorul" Gabi Enache, la TV Dolce Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
yeab
yeab  •  19 Februarie 2017, 10:14

Pintilii e BUN, ăla cu care a discutat e ne-bun !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează