FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Pintilii, necruțător după egalul cu CFR Cluj » S-a luat de Alibec

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 februarie 2018 23:41

Mihai Pintilii a vorbit după FCSB - CFR Cluj, 1-1, și și-a criticat dur colegii.

Mijlocașul s-a luat de atacanții Denis Alibec și Harlem Gnohere, suspendați pentru acest meci, spunând că absența lor a influențat meciul cu CFR Cluj.

"Gnohere și Alibec au greșit că au fost suspendați și asta ne-a costat. Ei sunt atacanți de meserie, în timp ce Tănase joacă în bandă. Nu mai are rost sa vorbesc. Asta este", a spus Mihai Pintilii la TV Digi Sport.

Pintilii a vorbit și despre duelul cu CFR Cluj și despre gafa lui Andrei Vlad, de la golul clujenilor.

"Jucând acasă, noi aveam nevoie de 3 puncte, dar e bun și unul. Era normal să fie meci încins, să fie dueluri tari. Au jucat echipele de pe primele două locuri și era normal să fie incrâncenat. 

E normal să îl incurajăm pe Vlad. Când greșește un copil de 19 ani, ce poți să îi zici? Îl incurajezi. Nu ai ce să faci. Probabil are trac pentru că sunt primele lui meciuri in Liga 1. Nu cred că îi reproșează nimeni ceva.

CFR a dat gol din faze fixe, unde știam că este mai bună. Clujenii au cea mai bună apărare, au luat cele mai puține goluri, dar e bine că am luat un punct", a adăugat jucătorul.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
andrei.f
andrei.f  •  11 Februarie 2018, 13:55

Nu trebuie ocolit adevărul, cun portar fără experienţă, Steaua riscă să piardă titlul, al treilea an consecutiv. Atunci, oare ce folos au cele două milioane luate pe Niţă !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Februarie 2018, 10:15
Postat de haideusicfr pe 11 Februarie 2018, 09:14

Pintilii ca si el ,dar "'dopdel"'? A facut vreo doua faulturi dure din spate si n-a primit nici un cartonas. Pintilii e un jucator inimos ,chiar daca e in pierdere de viteza.

O fi Pintilii inimos, dar nu-l egaleaza pe Djokovici, care a faultat aseara cat toti ceilalti de pe teren la un loc. Hai, ca aseara ati scapat, dar in play-off va asteapta Bizonul si Ali(ber)becul...

bianconerri
bianconerri  •  11 Februarie 2018, 09:22

Cel putin hazliu, Pintilii. Mai multa actiune la golul CFR-ului decat la cel al fcsb. Care faza a fost mai "fixa"?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează