FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Piovaccari laudă Steaua în presa din Italia: "Aici e mult mai bine decît la Sampdoria" » La ce visează atacantul roş-albaştrilor

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 17:11

Cel mai în formă atacant al Stelei, Federico Piovaccari, este extrem de încîntat de alegerea făcută în această vară, aceea de a veni în România.

"Am vrut o experienţă în străinătate şi am acceptat imediat oferta Stelei. A fost incredibil să joc în faţa a 50.000 de fani.

Campionatul României nu e la nivelul Seriei A, dar primele patru echipe din România s-ar descurca bine în Italia.

Cred că trebuia să emigrez pentru a reuşi, în Italia nu mai puteam aştepta să mi se ofere o şansă. Am jucat şase luni la Sampdoria, dar apoi am fost lăsat pe tuşă.

Aici atmosfera e mult mai calmă şi înainte de fiecare meci mergem cu antrenorul la cinema.

Sper să fac schimb de tricouri cu Messi, Rooney sau alt campion", a declarat Piovaccari în Gazzetta dello Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
roadster1988
roadster1988  •  18 Septembrie 2013, 20:01

sigur, in iotalia tu nu prindeai echipe nici in liga 2,la stelemea ai loc si tu si pensionarul de kapetanos.

montrealez
montrealez  •  18 Septembrie 2013, 02:11

Kape imi place un pic mai mult decat Pio. Nu e lafel de puternic cu mingea la picior, insa mi se pare mai vioi si cu executii mult mai precise. Clar superior la executiile cu capu. Oricum, e bine ca amandoi au o valoare apropiata. Sper sa nu se accidenteze Kape si sa traga tare la antrenamente.

montrealez
montrealez  •  18 Septembrie 2013, 02:04

E puternic, joaca excelent cu spatele la poarta. Tine bine de minge pana avanseaza flancurile, si am vazut devieri si pase bune de la el. Are si cateva sincope un pic agasante. La fazele fixe e cam letargic. Nu se misca mult ca sa creeze panica in apararea adversa. Mai are momente d-astea de letargie, dar sper ca UCL sa-l motiveze mai mult. Una e sageata navodari, si alta e Chelsea :)

Vezi toate comentariile (35)
Comentează