FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, AZI, 20:30, GSP.RO, DOLCE 1, DIGI 1, LOOK TV, TVR 1

Piteștiul e stelist! ”Roș-albaștrii” se așteaptă la un public numeros la meciul cu Astra

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 12:22

Piteştenii vor veni în număr mare la meciul din această seară dintre Steaua și Astra, primul pe care campioana îl va juca pe stadionul "Nicolae Dobrin".

Oficialii campioanei au stabilit preţuri de 10 lei la peluze şi între 15 şi 20 lei la tribunele I şi a II-a. Ieri, la casele stadionului din Trivale erau cîteva zeci de persoane la coadă care-şi achiziţionau tichete.

Pînă aseară, oficialii Stelei anunţaseră peste 4.500 de bilete vîndute, iar pînă la startul meciului speră să fie în jur de 7.000 - 8.000 de persoane în tribune.

Meciul dintre Steaua și Astra va avea loc în această seară, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
zecs93
zecs93  •  29 Noiembrie 2015, 20:36

pai pitestenii vin sa mai vada fotbal in orasu lor, de cand nu au mai vazut pitestenii fotbal ?? pai de cand sa desfintat FC Arges !!!

mama.is.here
mama.is.here  •  29 Noiembrie 2015, 18:17
Postat de fangigi pe 29 Noiembrie 2015, 15:00

7000? Vin *** ca la urs sa vada clona fcsp!:)))

vin sa vada echipa de pe primul loc, nu clone ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  29 Noiembrie 2015, 17:59
Postat de steaua1986forever pe 29 Noiembrie 2015, 17:09

bati campii prietene "observator federal". Multe alte echipe erau sub ministere: rapidul sub ministerul transporturilor (si acolo vedeai multi "nasi" prin tribune) , sportul sub cel al tineretului, etc. Iar alte echipe din "provincie" tot de la chestii de stat mai mici sau mai mari veneau. Sa spui ca nu vedeai "soldati in termen in tribune" sa zicem la o echipa ....de ex. rapid, este ca si cum ai spune ca iarna e frig iar vara e cald. Trebuie sa iti desenez sau pricepi ca doar astea 2 ministere aveau "soldati" ? Sau te prinzi mai greu? La rapid de ex, veneau adusi o gramada de oameni de pe la uzinele care tineau de cefere, multi dintre ei nici macar nu tineau cu rapidul, nu mai bate campii, eu am trait perioada aia, unchiul meu era inginer la CFDP si era dus la meciurile rapidului chiar daca el saracul era dinamovist. Si toti din subordinea lui (avea vreo 80 de muncitori) erau adusi chiar daca vroiau sau nu la meci pe giulesti. Nu mai bate campii, poate sa te creada astia mai tineri si mai certati cu scoala......

Ca sa nu se sperie cei mai tineri, am sa spun ca la Craiova nu veneau oamenii fortati la stadion (si Centralul era plin ...) iar la meciurile teribile din campania UEFA 82-83 cu semifinala (premiera absoluta, de neinchipuit la acea vreme, cam cat ar fi de improbabila si acum...) mi-am cheltuit toti banii pe bilete - eram student intr-o Craiova paralizata de fotbal... Din pacate Craiova atunci a jucat pe doua fronturi (cu 3 zile inainte de meciul nostru decisiv cu Benfica, Nationala s-a calificat la Europene dintr-o grupa cu Italia, Cehoslovacia, Suedia!) si nu a ajuns in finala . Ulterior, super motivate, echipele ministeriale Steaua si Dinamo (si satelitii lor) au confiscat toate resursele din fotbalul romanesc "incorporand" zeci de jucatori. Nici Hagi si nici Boloni n-au mai putut veni la Craiova, de fapt Craiova n-a mai putut face ani in sir niciun transfer dar a pierdut titulari importanti. Unde vreau sa ajung? Pai se compara imaginile cu caciulile aruncate in aer la victoria Universitatii cu Bordeaux cu sectoarele eminamente kaki de pe Ghencea la meciul cu Anderlecht, de pilda - poate aruncau si ei cu bonete? Ministrii ori familia Ceausescu nu veneau la Craiova la meci. Si, pentru a fi corecti, pe vremea aia Rapid era tinuta mai mult in Divizia B atunci, avea (ca si acum) suporteri mai putin controlabili, De unde ideea sa o compari cu Steaua si Dinamo?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close