FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Piți a devenit hater :D » Dă de pământ cu Steaua lui Reghecampf și îl "desființează" pe noul idol al tribunelor: "Luțu era 5 clase peste el! Cât au dat pe el atât face"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 20:34

Fostul selecționer Victor Pițurcă le taie din elan steliștilor și îl critică pe Fernando Boldrin, unul dintre cei mai apreciați jucători din lotul lui Laurențiu Reghecampf. 

"Nu îmi place echipa lui Reghecampf de acum. Nu e estetic fotbalul pe care îl joacă acum. Dar nu este important ce cred eu. Ce jucători a cumpărat Steaua

Boldrin e bun pentru campionatul nostru și atât. Pasează bine, dar nu are forță. Păi, Luțu era 5 clase pe el. Steaua a dat 300.000 pe el? Păi atât face!",a declarat Pițurcă la DolceSport. 

Fostul antrenor al Stelei s-a referit și la Florin Tănase: "E bun, dar n-a făcut saltul ăla valoric. Poate fi însă un jucător de excepție. Trebuie lucrată forță cu el și să joace repede". 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dl.axinte
dl.axinte  •  22 Septembrie 2016, 08:21

...bine ca joaca echipele tale spectaculos :)) ... mai taci din gura...te-a tinut mircea sandu un deceniu la nationala ca altfel nu mai auzea nimeni de tine...

166886656975945
Cristian Ionescu  •  22 Septembrie 2016, 08:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  22 Septembrie 2016, 07:37

Armata cu marca nu va face nimic.Scandal din care nimeni nu are de castigat."Bravo"fostelor glorii care au intrat in aceasta mizerie.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează