FOTBAL  »  Superliga  »  7 MAI 1986

Pițurcă a anunțat ce va face pe 7 mai și atacă Armata + Promisiunea fostului selecționer

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 18:54

În ultimii ani, Helmuth Duckadam a organizat întâlnirea generației care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 în tricoul Stelei, însă actualul președinte de imagine al FCSB a decis să nu mai facă asta în 2017.

Acum, Victor Pițurcă și Tudorel Stoica sunt cei care spun că se vor ocupa de organizarea aniversării a 31 de ani de la cea mai mare performanță a fotbalului românesc. Fostul selecționer avea în plan să organizeze petrecerea la Casa Armatei, însă până la urmă a ales un hotel din centrul Capitalei.

"Se va ține (n.r. petrecerea). Duminică începând cu ora 14:00, la Hotelul Intercontinental, ne vom reuni și va urma un cocktail. Vom fi împreună timp de 3-4 ore și asta se va întâmpla în fiecare an pe 7 mai, asta vă promit eu.

Organizăm noi. Nu știu dacă înainte organiza Helmuth Duckadam sau altcineva. Eram invitați de alte persoane, acum e acțiunea noastră, adică a mea și a lui Tudorel Stoica. Am hotărât acest lucru de ceva timp și am hotărât ca acțiunea să se defășoare la Casa Armatei, dar nu am avut sprijin. Nu erau condițiile care ar trebui să fie și am hotărât să facem celebrarea la Hotel Intercontinental. Noi am mai celebrat aici.

Poate că dânșii (n.r. cei de la Armată) sunt preocupați de cu totul și cu totul alte probleme. Nu-i nimic. Probabil vor să celebreze din cinci în cinci ani. Asta e situația, din punctul nostru de vedere nu e o problemă”, a declarat Victor Pițurcă la TV Digi Sport.

"Cel mai importnat e să ne vedem. Unii au plecat și am rămas destul de puțini. Tudorel s-a ocupat cu prezența, eu m-am ocupat de organizare. Din ce am înțeles, aproape toată lumea va veni" Victor Pițurcă

Printre invitați se numără și Helmuth Duckadam, chiar dacă între cele două părți (CSA și FCSB) lucrurile n-au fost tocmai roz în ultima vreme. Acesta a refuzat să ofere un răspuns pe loc, însă cel mai probabl nu va participa.

De asemenea, Stângaciu nu va fi nici el prezent la petrecere, fiind plecat cu Dan Petrescu în Golf.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
sooos1ck
sooos1ck  •  05 Mai 2017, 21:23
Postat de indolentu pe 05 Mai 2017, 20:53

n ai curaj sa iesi de pe sait sau ai de lucru prin ograda si acum cauti scuze?ploua pa la murgeni?

Eh, alt cont pe iDunic si e gata :)

indolentu
indolentu  •  05 Mai 2017, 20:53
Postat de iosif.vs pe 05 Mai 2017, 20:44

Eu le mai scriu vreo doua si ies definitiv de pe mizeria asta de site :))

n ai curaj sa iesi de pe sait sau ai de lucru prin ograda si acum cauti scuze?ploua pa la murgeni?

iosif.vs
iosif.vs  •  05 Mai 2017, 20:50

bumbescu si-a pus niste vodka in cupa aia mica :)))))))))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează