FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pițurcă a spus TOT în direct la TV! Când a început războiul dintre el și Reghecampf: "Nu are nici o putere"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 11:01

Victor Pițurcă a povestit un episod cu Laurențiu Reghecampf pe când el era selecționer. "Piți" a povestit cum au început șicanele dintre el și actualul antrenor al Stelei. 

"Eu am avut o discuție cu el și când eram selecționer și el antrenor la Steaua. Am stabilit ceva, un program, iar a doua zi am aflat din presă că nu mai e valabil nimic.

După două luni, Argăseală m-a sunat, dar i-am spus că eu cu Reghe nu mai vorbesc, că el nu are nicio putere. Că vorbesc cu Gigi și cu asta basta. De atunci, el a început atacurile la adresa mea.

Gigi, dacă simte că pierde campionatul, îl dă afară instantaneu. Și cu clauză, și fără clauză", a spus Pițurcă la TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
lapusneanul
lapusneanul  •  03 Martie 2017, 15:05
Postat de lapusneanul pe 03 Martie 2017, 15:03

*** nu poate fi contrazis, reghe talent manelistul e o marioneta....a spus becali ca il vrea pe ov. popescu mijlocaj, a spus.....s-a conformat manelistul, s-a conformat...:)

mijlocaS :)

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Martie 2017, 15:03

*** nu poate fi contrazis, reghe talent manelistul e o marioneta....a spus becali ca il vrea pe ov. popescu mijlocaj, a spus.....s-a conformat manelistul, s-a conformat...:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

434943070015910
Servinston Patrunjel  •  03 Martie 2017, 14:55
Postat de adi2008 pe 03 Martie 2017, 13:07

Asta e Gazeta sporturilor sau Gazeta scandalurilor? Mai ocupati-va si de sport. Frustrarea asta cronica ce va face sa atacati Steaua, direct sau indirect, se poate trata la psiholog. Nu trece daca iti versi veninul zilnic in paginile unui ziar.

veninul se duce in ficat...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează