FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Pițurcă a spus TOT în direct la TV! Pe cine ar fi vrut Gigi Becali în locul lui Dică? Alegere bombă: "Păi e coleg cu voi, aici, în studio"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 20:16

Victor Pițurcă a continuat ideea cum că Gigi Becali a avut intenția de a-l schimba pe Nicolae Dică în perioada în care echipa roș-albastră avea o perioadă proastă. 

Surpriză însă! Înlocuitorul lui Nicolae Dică ar fi fost Ilie Dumitrescu, care a mai pregătit-o pe FCSB în 2010.  

"Țin la Nicolae Dică. A fost jucătorul meu și sper să nu fie schimbat de Gigi Becali. Eu am auzit că dacă ar fi pierdut încă un meci, cu o echipă mai slăbuță, ar fi fost schimbat. Așa mi-a zis un prieten, care vorbise cu patronul FCSB-ului.

Cel care i-ar fi luat locul ar fi fost colaboratorul vostru de la Digi, Ilie Dumitrescu. Așa mi s-a spus, nu știu dacă e adevărat sau nu. Nu trebuia să o zic. Dar am zis-o", a zis Victor Pițurcă la TV Digi Sport. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
genius
genius  •  21 Decembrie 2017, 10:49

Piturca...un fariseu, ca intotdeauna!!!

dubluv
dubluv  •  21 Decembrie 2017, 08:33
Postat de inginerul_reloaded pe 21 Decembrie 2017, 08:15

Piturca e bun la CSA ,ca la Craiova nu-l mai baga nimeni in seama dupa ce a ajutat la falimentul Universitatii.La Dinamo nu ,ca ar fi pacat sa dispara un asa club,iar la urma urmei sa nu uitam ca Dinamo s-a infiintat sa faca bucurii stelistilor :)

si-a facut Mititelu echipa in liga 5, poate il pune pe Piturca antrenor.

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Decembrie 2017, 08:15

M.: Și... numa atâta a zis amicul de mine? L.: A zis mai multe... Da-n sfârșit, ce-ți pasă? M.: Nu-mi pasă nimic... dar sunt curios să văz până unde merge mișelia omului... Zici că mi-e amic. L.: Bun. M.: Amic de-aproape? L.: Da. M.: Și ce mai zicea? L.: Nu-ți mai spui, că te superi... Că asta trebuie să mărturisești și tu că e cusurul tău - te superi. M.: Pe onoarea mea, nu mă supăr Cam in " halul" asta vorbeste Piturca. A la Caragiale .Mi s-a spus . Sau mi-a spus unul ,ma*intelegi? Curat murdar monser!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează