FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pițurcă cedează! E gata să susțină echipa lui Gigi Becali: "Totul depinde de asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 09:31

Victor Pițurcă, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Gigi Becali, a vorbit din nou despre scandalul cu marca Steaua și a spus că ar putea susține echipa lui Becali.

"Pentru mine, lucrurile sunt foarte clare. Dacă Instanța următoare va zice că e invers (n.r. că Gigi Becali deține marca Steaua), atunci voi spune că echipa din Liga 1 e Steaua. Eu nu aveam nicio treabă cu subiectul acesta. Nu m-a interesat până când instanța a dat o soluție.

Mie nu-mi place situația asta cu Liga a 4-a. Nu-mi convine. Mi-aș dori mai multă implicare din partea Ministerului pentru aflarea adevărului.

A fost luată corect echipa sau nu a fost luată corect? Echipa trebuie să se întoarcă de unde a fost luată ilegal. Asta mi-aș dori. Dar
văd că Instanța a dat o decizie și nu se interesează nimeni", a spus Pițurcă la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ticbis
ticbis  •  23 Martie 2017, 15:25

Daca echipa a fost cedata legal sau nu, asta nu se poate afla decat daca partea care se considera vatamata si lezata (in speta CSA si MAPN) va initia o plangere penala in justitie pe aceasta speta. Deci clar si fara echivoc, un proces in care sa conteste cedarea echipei de fotbal si nu surogate de genul "numele", "marca" sau "stema". Acest gen de proces NU VA EXISTA NICIODATA, generalii si Piturca stiu bine de ce; pentru ca si aia si el insusi au fost adanc implicati in aceasta tranzactie care daca a fost ilegala ii baga la pachet in puscarie! In concluzie, daca un astfel de proces nu va exista, Steaua lui Becali ramane de fapt si de drept continuatoarea legala si legitima a fostei sectii de fotbal a Armatei si Talpan poate castiga in instante exclusivitatea asupra a 100 de marci si de sigle si 100 de denumiri. Cata vreme NU va exista o hotarare judecatoreasca care sa ateste ca Becali a preluat ilegal Steaua de la Armata, echipa lui, indiferent ce nume va purta va fi urmasa legala a Stelei de la infiintare si pana in prezent, va detine istoria si palmaresul complet si va fi recunoscuta oficial in aceasta postura atat la UEFA cat si la FRF. Restul nu conteaza si e doar material de speculatii pentru prosti. In momentul de fata exista intern si international o singura Steaua, aia a lui Becali!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Martie 2017, 14:28

Pai si noi vrem sa vedem adevarul. Ce o sa mai zica Piturca daca aflam ca de fapt, el a fost implicat in "furatul" actiunilor impreuna cu Paunescu (inainte de implicarea lui Becali) cand s-a facut celebra "privatizare" ? Sau ca mai tarziu, tot el l-a ajutat pe acelasi actual patron sa il pacaleasca pe Paunescu si sa devina "marele miliardar si filantrop" care e acum?

doritor
doritor  •  23 Martie 2017, 10:04

Daca dupa 1989 s-au cedat atatea si atatea din patrimoniul RO facute din munca a peste 8 milioane de truditori de catre si cu binecuvantarea unor securisti si activisti pcr pentru alti securisti si activisti din esaloanele de mai jos si echipele de fotbal au patit la fel. Au incaput pe mana unor ageamii care le-au praduit si falimentat. Mai putin poate la Steaua intervenind(legal,nelegal?) intre Paunescu si armata Gigi B.Dar cum brandul Steaua a fost dat pentru 20 de ani presupun ca a trecut perioada si acum sa inceapa noi negocieri,iar proprietarul brandului sa pastreze un vot de veto cand treaba nu merge bine .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează