FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pițurcă critică evoluțiile Stelei sub comanda lui Reghe: "Lot bun, joc slab, goluri întâmplătoare"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 17:08

Steaua ocupă locul 2 în Liga 1 și e deja calificată în play-off, dar aceste aspecte nu-l impresionează pe Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, care-l critică pe Reghecampf pentru jocul echipei.

" Steaua rămâne favorită la titlu datorită lotului de care dispune. Ca joc, însă, joacă slab. În meciul contra Craiovei nu mi s-a părut corect scorul. Cele două goluri de la Severin au fost date întâmplător, din faze care nu anunțau mare lucru. Minge lungă, respingere, trage Pintilii. Nu mai vorbesc de golul al doilea. Jocul nu-i îndreptățește să creadă așa tare că vor fi campioni, în schimb, lotul, da", a spus Pițurcă la Digi Sport.

Pițurcă și Reghecampf au un conflict mai vechi, iar în septembrie anul trecut s-a disputat cel mai recent episod dintre cei doi, când actualul tehnician al roș-alabaștrilor a spus "Unde e Victor Pițurcă? Antrenează pe undeva, ceva? Lăsați-l în pace să vorbească, nu mă interesează ce face. Ieșim cu declarații când nu avem ce face... Pierde Steaua un meci și iese Victor Pițurcă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
larisa_i
larisa_i  •  24 Februarie 2017, 08:54

Asa e Piturca. Cu tine golurile Stelei nu erau intamplatoare, poate si din cauza ca nu erau deloc.

1716493408582631
Robert Szi  •  23 Februarie 2017, 20:43
Postat de satyricon pe 23 Februarie 2017, 20:03

Mai balalau, cand Steaua a spulberat tot timp de doua campionate + eliminat Ajax si batut Chelsea, cine a fost antrenor?

Preparatorul fizic :D

satyricon
satyricon  •  23 Februarie 2017, 20:03
Postat de Livi Andrei pe 23 Februarie 2017, 18:18

Daca Reghrcampf e antrenor, inseamna ca Ionut Popa de la Timisoare e Alex Ferguson! Hai sa fim seriosi, a stricat toti jucatorii de valoare...

Mai balalau, cand Steaua a spulberat tot timp de doua campionate + eliminat Ajax si batut Chelsea, cine a fost antrenor?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează