FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pițurcă dă de pământ cu Adrian Mutu după ce Andone a fost îndepărtat de la echipă: "De când a venit el la echipă nu a făcut niciun bine clubului"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 20:08

Adrian Mutu este văzut drept unul dintre principalii vinovați pentru situația în care a ajuns Dinamo la ora actuală. Victor Pițurcă vede drept o greșeală faptul că a fost schimbat Ioan Andone. 

"Sunt surprins că un antrenor cu experiența lui Andone este schimbat în acest moment, dar este problema celor care conduc echipa. Cert este că tot ce s-a întâmplat de când a venit Mutu nu a făcut deloc bine clubului, echipei. Iată unde a ajuns Dinamo.

A fost o strategie greșită de marketing, s-au vândut jucătorii când nu se impunea acest lucru. Dinamo este un club mare și are capacitatea de a-și reveni, chiar dacă în aceste condiții e foarte greu să prindă play-off-ul.

Dacă va veni Contra, nu va fi simplu pentru el să preia echipa acum. Îl cunosc foarte bine, mi-a fost elev atâția ani la echipele naționale, are deja o experiență în fotbalul românesc. Este un antrenor bun, să vedem cum se va descurca.

Este o experiență foarte periculoasă, dar eu cred că poate să facă treabă bună la Dinamo. Însă, îmi pare rău de Andone, e prietenul meu și pleacă pe ușa din dos. Nu merita acest lucru" , a declarat Victor Pițurcă pentru Dolce Sport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
marius.bxl
marius.bxl  •  15 Februarie 2017, 23:04

Contra .....șomer. dat afara din Coreea. Spania. Un om. Duna ce o sa piardă câteva meciuri o sa zică ca nu el a făcut echipa asa a găsit-o. Andone nu are nicio vînainte și el a găsit echipa ciopartita ce putea sa facă andone .vina lui Andone este ca nu trebuita sa se încreadă în ziarul psd-ist spărgător de manifestații Negoiță. *** .eu iubesc steaua -fcsb

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rakanishu
rakanishu  •  15 Februarie 2017, 22:33

Altu ( piti ) pe care il freaca grija de dinamo, mai stim noi unu...talpa lenta.

utraian
utraian  •  15 Februarie 2017, 22:23

Declaratiile, in general, au valoare atunci cand exista o doza de obiectivitate. V-ati gasit si voi omul sa fie obiectiv : Nea Piti!!!! Si mai ales la subiectul asta... Ia sa vedem ce avem: Piti e amic cu Andone, in timp ce pe Mutu il uraste. Pe langa alte chestii, Mutu i-a pasat-o pe Miss Univers Blochina, ***, ***... Ce putea sa zica Piti despre Mutu? Asta nu e "declaratie", sunt doar *** de presa aruncati peste gard de Piti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează