FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pițurcă, despre șansele lui Dică la FCSB: "Să vedem câtă personalitate are. Jucătorii nu îl pot respecta dacă știu că patronul îi face echipa"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 10:54

Fostul selecționer Victor Pițurcă a vorbit despre Nicolae Dică, noul antrenor de la FCSB, și șansele ca acesta să reușească la echipa roș-albastră. 

Pițurcă e de părere că Dică nu va reuși să se impună în fața jucătorilor săi dacă finanțatorul Gigi Becali va continua să aibă o influență puternică în luarea deciziilor tehnico-tactice de la echipă.

"Să vedem câtă personalitate are și ce va realiza. Cred că poate obține performanțe. E o șansă mare pentru el. Va antrena pentru prima dată în prima ligă și va avea un lot foarte bun. Personalitatea sa va avea un cuvânt greu de spus în fața tuturor.

Un antrenor trebuie să fie respectat de jucători. Ei nu pot să te respecte când știu că îți face patronul programul și echipa. Jucătorii tac din gură, dar eu știu cum gândesc. Ei știu cine face echipa și asta a avut un impact negativ. Depinde numai și numai de el.

"Are prima șansă la campionat. Dică este un băiat inteligent. Eu cred că FCSB trebuie să câștige campionatul" Victor Pițurcă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  02 Iunie 2017, 18:22

la ce-si da cu parerea asta care nu antreneaza nicari? parca se invartea cu lacatus si talpagastenii pe la csa, sa-i invete pe aia din intelepciunea lui.

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Iunie 2017, 12:20

Are dreptate.Asa e in toate domeniile. Daca nu ai mana libera , o dai in bara.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează