FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Piți e tranșant: "Tot ce s-ar câștiga la FCSB ar fi din întâmplare!" + Îi explică lui Hagi cum să-l "repare" pe Ianis

Dragoș Nedelcu
Dragoș Nedelcu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 19:06

Victor Pițurcă a vorbit despre jucătorii tineri de la FCSB și spune că, pe vremea când o antrena pe Al Ittihad, voia să-l transfere pe Dragoș Nedelcu, care atunci juca la Viitorul. Fostul selecționer a vorbit și despre inadaptarea lui Ianis Hagi la Fiorentina. 

"Tot ce se face la FCSB se face la întâmplare. Nu există o strategie. Și titlul dacă-l ia, e tot din întâmplare. Florinel Coman (n.r. 19 ani) e de viitor. Lui Dennis Man (n.r. 19 ani) îi lipsesc forța și viteza, nu poate fi fotbalist fără aceste caracteristici.

Pe Nedelcu (n.r. 20 de ani) am vrut să-l aduc la Ittihad acum doi ani de zile, dar și el are probleme de ordin fizic. E destul de plăpând. Trebuie muncit foarte mult cu acești jucători", a declarat Pițurcă la TV Telekom Sport.

"Aș vrea să-i transmit ceva lui Gică"

Victor Pițurcă i-a transmis un mesaj lui Gică Hagi după ce l-a readus la Viitorul pe Ianis de la Fiorentina.

"Era normal ca Ianis să nu reușească în Italia. E foarte greu acolo, mai ales că are o vârstă crudă. Are calități tehnice fantastice. A pierdut timp stând acolo. Dacă mai juca un an la Gică era la alt nivel acum. În momentul de față el e unul dintre cele mai bune numere 10 din România.

Aș vrea să-i transmit ceva lui Gică. Am observat la echipa de tineret că nu mai dă drumul repede la minge. Are vedere periferică și poate juca dintr-o atingere. La lucrurile astea trebuie să pedaleze", a adăugat Pițurcă.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
10211488942038904
Dumi Iosif  •  25 Ianuarie 2018, 12:24

Daca spui ca ianis e fotbalist si man nu e inseamna ca ai imbatranit si esti plecat cu sorcova uitate putin la cifre si daca ai timp si la meciuri

fc_mioritza
fc_mioritza  •  25 Ianuarie 2018, 10:48

Respect Piturca! Intr-adevar, tot ce tine de mizeria asta numita FC FCSB e la intamplare, neprofesionalismul intins la mare rang! Pana si numele e o porcarie, o ciudatenie, 4 consoane consecutive. :)))))

104772133226352
Petre Radulescu  •  25 Ianuarie 2018, 07:32

Piturca-i un frustrat. Moare de oftică că nu va mai antrena NICIODATĂ super campioana STEAUA/FCSB. De aici și toate aceste declarații. Rușine Piti!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează