FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pițurcă îi spulberă speranțele lui Becali: "Nu TAS decide campioana. Eu știu mai multe lucruri"

Foto: Ștefan Constantin
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 22:01

FCSB a mers la TAS și speră ca titlul câștigat de Viitorul să meargă până la urmă în vitrina formației roș-albastre.

Victor Pițurcă spune că FCSB n-are nicio șansă, deși Gigi Becali l-a angajat pe avocatul spaniol Jorge Ibarrola, care, în 2013, a câștigat la TAS procesul pentru Concordia Chiajna împotriva Rapidului.

"Nu are nicio șansă la TAS. Nu TAS va pune campioana României. Aceasta e numită de LPF și FRF. Nu-i interesează pe cei de la TAS treaba asta. Eu știu mai multe lucruri, pentru că și eu mă judec de mai multă vreme la TAS. Din moment ce Viitorul a câștigat campionatul cu un număr mai mare de puncte, atunci e campioană.

Dacă și anul trecut s-au luat în considerare rezultatele din play-off, eu cred că este un argument suficient. Dacă a existat o ședință în care s-a spus că vor conta doar meciurile din play-off, chiar dacă nu s-a notat în ROAF, atunci e suficient. Avocații care spun că FCSB are șanse la TAS mint. În momentul în care FRF și LPF dau Viitorul campioană, e clar", a declarat Pițurcă la TV Digi Sport.

"Eu știu că și cei de la TAS spun clar că legile din țara respectivă contează. Dacă legea de la FRF și LPF guvernează fotbalul românesc, TAS-ul spune că așa rămâne" Ianis Zicu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
352061698522614
Mihai Tudose  •  02 Iunie 2017, 17:12
Postat de rjka pe 02 Iunie 2017, 09:34

cum sa castige fcsb campionatul cand viitorul la finalul sezonului avea doua puncte peste, dupa injumatatirea punctelor si terminarea playoff viitorul este campioana pai daca se iau meciurile directe de ce sa nu se ia si nr de puncte pe care viitorului le avea peste fcsb nu mai poate schimba nimeni campioana la inceputul play off sa inceput cu golaveraj zero asa ca bait fotbalul sa joaca pe teren nu in loja

Uneori matematica e grea ,după injumatatirea punctelor ,VIITORUL avea două peste STEAUA,după play-off STEAUA are două peste VIITORUL.Fa o mica adunare.

352061698522614
Mihai Tudose  •  02 Iunie 2017, 16:59

PITURCA,trisorule, T.A.S-ul tine cont de regulamentele interne doar dacă sunt interpretate corect.Dar de unde sa stii tu , ce inseamna sa fii corect?

catalynn
catalynn  •  02 Iunie 2017, 12:36
Postat de genius pe 02 Iunie 2017, 10:29

Oooooo...s-a trezit satana! Un jucator mediocru, un antrenor de slaba factura iar caracter zero barat, asta este piti!!!

O fi, insa fara el nu prindea Steaua 2 finale CCE si căstiga una ... iti mai aduci aminte cum se termina prezentarea echipei atunci?! In atac Lăcătuș si Piturca! Ce legătura are stăpânul tau cu performanțele Stelei anilor '80 de are pretenția ca Palmaresul i-ar aparține?! :-)))

Vezi toate comentariile (37)
Comentează