FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pițurcă îl critică pe Becali și face public un episod neștiut! Patronul FCSB i-a făcut o ofertă în urmă cu puțin timp: "Haide, bă, vino antrenor!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 10:05

Victor Pițurcă nu ratează nici o intervenție televizată fără să-l înțepe pe Gigi Becali. Recunoaște că a discutat cu el în urmă cu câteva luni, când patronul FCSB chiar i-a făcut câteva propuneri pentru a-l chema antrenor la formația roș-albastră. 

"Pintilii e un jucător extrem de bun, îi e foarte util Stelei. Patronul nu are cum să vadă asta, el spune despre fotbal ce îi trece prin cap. Acum văd că îl ceartă pe antrenor pentru schimbare (n.r. De Amorim). Eu ştiu că mereu el face schimbările. Cum vine asta? Când echipa câştigă, face patronul schimbări, când pierde modificările sunt efectuate de antrenor.

El schimbă căpitanii, el face totul. Ştiţi ce spune Becali în cercurile lui? Nu în presă, că acolo nu îşi permite. Se laudă că el face tot la echipă. Cine a făcut transferurile la Steaua? Toate au fost făcute de patron. El e principalul vinovat, el face totul acolo. Eu de ce credeți că am stat doar două etape", a declarat Victor Pițurcă la TV Digi Sport.

...despre ultima discuție cu Becali: "Am vorbit cu Gigi acum câteva luni. Era un prieten comun la el și m-a sunat prietenul nostru și îmi zicea pe acolo «Haide, bă, vino antrenor, dar știi care sunt regulile aici, eu fac tot», iar eu i-am răspuns «poate la tine în Pipera». Bine totul a fost la caterincă, să nu se interpreteze acum”, a mai spus Pițurcă.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  04 Mai 2017, 08:41

Acest oltean sadea face ce a stiut dintotdeauna sa faca: se baga in seama prea mult. Este un egocentrist prin excelenta.

valentinn10
valentinn10  •  03 Mai 2017, 14:48

Un ratat , un pampalau ,cine sa-l mai ia , nu mai pacaleste pe nimeni , poate doar la camile ca nici nu i-au dat toti banii, vai mama lui ,sa vorbeasca cu lacatus , cu balint, cu tudorica trompetistu , poate il iau aia la gamela armatei, poate...

gizeh
gizeh  •  03 Mai 2017, 11:40

lu' piți i-au murit lăudătorii ... pe la tv,prin ziare ,bagă fitile ... așa își mai amintește lumea de el.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează