FOTBAL  »  Superliga  »  ALEX PIŢURCĂ ÎI MOŞTENEŞTE HOBBY-URILE TATĂLUI

Piţurcă jr. s-a lăsat de fotbal la 27 de ani şi s-a apucat de poker!

Alex Piţurcă
Alex Piţurcă

Articol de , - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 20:58

Alex Piţurcă a devenit jucător profesionist de poker. A participat deja la două turnee, în Spania şi Anglia. ”Rentează!”, spune juniorul


Surpriză în familia lui Piţurcă: fiul selecţionerului, Alex, 27 ani, s-a lăsat de fotbal şi a devenit jucător profesionist de poker, moştenind pasiunea tatălui său pentru jocurile de noroc! A participat deja la două turnee internaţionale, la Barcelona şi la Londra. În Spania s-a ales şi cu circa 4.500 de euro. "Deocamdată rentează, am cîştigat destui bani, dar nu e frumos să vorbim despre sume!", a recunoscut Piţurcă jr., care se află chiar în aceste zile în capitala Angliei, unde s-a calificat la un Master.

"Am renunţat la cariera de fotbalist din motive personale, pe care prefer să nu le dezvolt în acest moment", a comentat Alex. Ultimul lui angajament a fost în Azerbaidjan, la Hazar Lankaran, unde l-a avut antrenor pe Mircea Rednic. Piţurcă jr. a evoluat doar în 5 partide pentru trupa azeră. El a bifat 109 meciuri în Liga I (Steaua, U Craiova, FC Braşov, Pandurii), unde a marcat 15 goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
nike_10r
nike_10r  •  06 Octombrie 2011, 16:39

S-a apucat vreodata de fotbal ca sa spuna acum ca se lasa? Asta a fost un privilegiat, legitimat pe la unele echipe numai pentru ca era baiatu' lu' nea Piti!

axl41
axl41  •  06 Octombrie 2011, 12:59

Cum de ce a renuntat? Nu ati vazut cand juca la Craiova si tatal sau era antrenor? Seniorul ii dadea indicatii tactice si el i-a raspuns din teren: "Nu mai pot, in p__a mea!" Bine ca l-a mai pacalit si pe Rednic de ceva maruntis. Daca nu mai poate, e mai bine sa nu ne mai incurce.

geoy
geoy  •  06 Octombrie 2011, 11:09

cel mai bun lucru pe care il putea face...n-a fost niciodata un fotbalist...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close