FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Pițurcă nu le dă nici o șansă lui Dinamo și CS U în lupta la titlu, cu Steaua: "Dacă vor să facă ceva, trebuie să investească"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2016 16:45

Victor Pițurcă și-ar fi dorit ca partida dintre CS U Craiova și Dinamo să se joace la Craiova, nu la Severin așa cum se va întâmpla. Fostul selecționer nu crede că acestea pot emite pretenții la titlu. 

”Mi-aș fi dorit ca acest meci să se joace la Craiova, dar, din păcate, iată că nu sunt condiții. Va ieși un joc bun, sper să vad un spectacol. Să câștige echipa cea mai bună”, a declarat Victor Pițurcă la Digi.

...despre șansele ca Dinamo și Craiova să se poată bate la titlu cu Steaua: "Dacă nu există valoare, degeaba, și asta și datorită salariilor mici la unii jucători. Banul își spune cuvântul.

Nu poți să aduci jucători de valoare cu bani puțini. Dacă vrei să câștigi, vrei să ieși campion, să intri în Liga Campionilor trebuie să și investești”, a mai spus Pițurcă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
foreverstiinta
foreverstiinta  •  17 Octombrie 2016, 09:50
Postat de steaua1986forever pe 16 Octombrie 2016, 19:03

La sectiunea comentarii miroase cam mult a praz.....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

englezu
englezu  •  16 Octombrie 2016, 21:21

Corect !

vasy86le
vasy86le  •  16 Octombrie 2016, 20:30

Vreti nu vreti, are dreptate, odata ce nu investesti e foarte greu sa faci performanta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează