FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FCSB

Pițurcă nu mai suportă scandalul dintre CSA și Becali: "Să vină DNA-ul! Vreau să se afle adevărul"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 21:46

Victor Pițurcă s-a săturat de scandalul dintre CSA și Gigi Becali legat de marca Steaua și e convins că dacă Armata va avea câștig de cauză, echipa CSA va juca direct în Liga 1.

"Eu vreau să se afle adevărul. Cum s-a luat Steaua, în ce condiții și atunci se va ști. Dacă Steaua a fost luată fraudulos, înseamnă că sunt și cei de la Minister de vină, pentru că nu fac tot posibilul să iasă adevărul la iveală și să revină în prima ligă.

Dacă are dreptate patronul lui FCSB, să fie sănătos. Are dreptate și cu asta basta. Instanțele au dat o decizie, dar se spune tot 'Steaua' și Ministerul nu face nimic. Dacă nu interesează pe nimeni, de ce m-ar interesa pe mine?" a declarat Pițurcă la TV Digi Sport.

"să vină dna-ul!"

Fostul selecționer îi critică pe cei care l-au sancționat pe Florin Talpan pentru ieșirile în presă și îi ia apărarea juristului MApN.

"Să faci aşa ceva cu omul care ţi-a câştigat atâtea procese şi care s-a luptat din răsputeri, înseamnă că cei de acolo nu vor ca adevărul să iasă la iveală. Eu, din câte am înţeles, a avut acordul din partea clubului să iasă, să vorbească, să facă declaraţii și apoi a fost sancționat. Dacă omul care câştigă procese şi să răzbate este sancţionat, vă daţi seama că nu este în regulă. Cred că cei din vârful piramidei, care nici ei nu sunt uşă de biserică, ar trebui să ia nişte decizii.

Vă daţi seama că stadionul Ghencea a fost închiriat pe câteva mii de euro, când de acolo se puteau scoate câteva zeci de mii de euro pe lună. Și eu m-am bătut pentru asta, să fie acolo 3-4-5 mii de euro chiria. Acolo trebuiau să plătească 100-200 de mii de euro. Probabil că le este frică, pentru că lucrurile n-au fost în regulă. Probabil că le este teamă să nu li se impute lor nişte sume de bani. Organele de anchetă, DNA-ul ar trebui să intervină se afle adevărul. Numai să se vrea. Să se ia actele de la LPF și FRF că am înțeles că au fost depuse fraudulos", a adăugat Pițurcă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (127)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  21 Aprilie 2017, 13:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  21 Aprilie 2017, 13:03

Cat de idyot poate fi acest barbugiu guraliv ? Sa participi la acest "furt"(cum zice el) si sa chemi politia sa ancheteze ?

ray51
ray51  •  21 Aprilie 2017, 08:47

Ca aceasta poveste 'uite Steaua, nu e STEAUA' face rau intregii miscari fotbalistice din Romania, este adevarat. De ce n-ar lua-o pe 'cocoasa' si cativa ghenerali care au ingaduit frauda (daca se constata ca e asa)???

Vezi toate comentariile (127)
Comentează