FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Piţurcă pune tunurile pe Gigi: "Atmosfera de la Steaua distruge fotbalişti! Dayro Moreno e cel mai bun exemplu"

Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 20:56

Victor Piţurcă a spus că nu este posibil să mai vină la Steaua cît timp este Gigi Becali patron. Mai mult, fostul selecţioner a spus că nu crede că prietenia între actualul finanţator şi Cosmin Olăroiu va ţine, iar probleme vor apărea în momentul în care rezultatele vor fi mai slabe

 

"Nu ştiu cît va ţine prietenia asta dintre Gigi şi Olăroiu. Din păcate, eu cred că aşa ceva nu există în fotbal. La noi biruieşte doar profesionalismul cum e la Galaţi, la Cluj sau cum a fost la Urziceni. În schimb, alţii preferă să stea toată ziua la televizor şi să vorbească încontinuu. Ei cred că pun presiune pe adversar, dar îşi fac mai mult rău", a spus Piţurcă la Contraatac, de la GSP TV.

Piţurcă nu a uitat nici de conflictul cu Mihai Stoica de care spune că nu are ce căuta la Steaua: "Să vedeţi ce se întîmplă la Steaua după ce pierde Olăroiu trei meciuri. Cum am putut eu să fiu prieten cu Gigi Becali nu ştiu! I-am dat clubul pe mînă şi acum s-a uitat tot. Nu îmi vine să cred că merge pe mîna lui Mihai Stoica, ăla care jignit şi i-a spus că miroase a oaie".

"Atmosfera din Ghencea distruge fotbalişti"

Piţurcă a spus că la Steaua nu va fi performanţă dacă Gigi Becali nu se opreşte cu criticile: "Jucătorii nu au cum să joace în acest mediu de la Steaua. Uitaţi-vă la Dayro Moreno care a explodat în momentul în care a plecat de aici. Nu va fi linişte la Steaua, iar fotbaliştii nu pot face performanţă cu ambianţa de acolo".

"Răduţ a jucat foarte bine cît timp am fost eu acolo, dar din momentul în care am plecat eu, nu a mai jucat. Acum se zice că n-are forţă, dar nici nu a lucrat nimeni cu el", a mai spus Piţurcă.

Piţurcă a comentat şi intenţia lui Gigi Becali de a muta echipa roş-albastră de pe stadionul din bulevardul Ghencea: "Din momentul în care Steaua nu va mai juca în Ghencea va fi altă echipă. Ce ar mai avea în comun cu echipa care a făcut istorie? Este de neconceput să se întîmple aşa ceva".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ovidiu717
ovidiu717  •  20 Mai 2011, 21:48

gura pacatosului adevar graieste...bai piti poate nu iei jucatori de laa universitatea la nationala(bineinteles,nu pe ochi frumosi,sa merite cu adevarat) doar ca sa i faci in ciuda lui mitichelu........

guest_one
guest_one  •  20 Mai 2011, 21:24

Am uitat .......Bravo Piti , sper sa-i spuna cineva si bOierului ce ai zis tu , ca de la el doar Petrica se uita pe GSP.

jabha
jabha  •  20 Mai 2011, 21:16

foarte bine fac supoerterii ca nu mai vin deloc la meciuri, vin doar niste copii care sunt platiti de Gigi si gataaa !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează