FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Pițurcă, reacție virulentă la transferul lui Alibec: "Steaua, atenție la comportamentul lui! Eu am avut un episod cu el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 22:57

Victor Pițurcă a comentat transferul lui Denis Alibec la Steaua și nu a ezitat să-l critice pe acesta pentru comportamentul pe care îl are. 

"Nu va fi ușor pentru Alibec la Steaua. Văd că toată lumea e entuziasmată. Atenție, fiindcă e un jucător dificil! La Astra, Marius Șumudică îi lăsa libertate deplină, făcea ce voia el.

Îl cam știu pentru că am avut un episod cu el, atunci când am jucat cu Polonia, cu echipa a doua. Va fi greu pentru el să se impună, din cauza comportamentului.

Dacă își va schimba comportamentul, poate să se impună, pentru că e un jucător talentat, care poate să crească foarte mult. Atenție la comportament!", a avertizat Piţurcă la Digi.

"Depinde ce capricii ar fi de acceptat. La mine trebuie să faci la antrenament ceea ce face toată lumea. La joc, la fel! Alte capricii nu mă interesează. Poți să ai capricii, dar nu când avem antrenament și când avem joc.

Ați văzut comportamentul, la orice dă din mâini și nu se poate așa la un jucător profesionist. E un semn de întrebare, pentru că joacă la echipa națională. Toată lumea spune că trebuie, dar Daum e antrenor. Când nu-l introduce în teren, are un motiv. Motivul e Bogdan Stancu sau Florin Andone", a mai precizat Victor Pițurcă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  15 Octombrie 2016, 11:28

pai el atat stie: alba - neagra.

travka
travka  •  15 Octombrie 2016, 08:55

nea piti stiu ca tu esti fan motanul, nu e rau, Motanul e super jucator pt nivelul nostru ai dreptate, dar cu salbaticii aia din Kazhstan trebuia sa joace ALibec sa dea cu ei de pamant ca omu are forta asta nu o poti nega, si Bicfalvi la mijloc, si daca juca si PIntilii daca nu era accidentat ii bateam si pe kazacii aia salbatici, dar aici trebuie sa fie antrenorul, pai cand tu stii ca aia joaca stilul lupta corp la corp, ii bage pe stanciu stancu popica si marin de 20 de ani? baga frate artileria grea, in prima repriza tot vedea centrari in careul lor, nu stiu daca am castigat VREODATA un duel la cap cu aia, cine sa il castige? stancu? stanciu? popica? aia zici ca erau din trupele KGB

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Octombrie 2016, 08:43

O fi el cum o fi, dar aici a sesizat foarte bine Pitzi: "Văd că toată lumea e entuziasmată. Atenție, fiindcă e un jucător dificil! La Astra, Marius Șumudică îi lăsa libertate deplină, făcea ce voia el... Va fi greu pentru el să se impună, din cauza comportamentului... Poți să ai capricii, dar nu când avem antrenament și când avem joc. Ați văzut comportamentul, la orice dă din mâini și nu se poate așa la un jucător profesionist.” Si, zau, nu-l vad pe Alibec sa priceapa ca la Steaua e altceva decat la ala cu deshtu-n gura...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează