FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI

Pițurcă surprinde: "Stanciu nu a ajuns ce credeam eu că va ajunge" » Despre Reghecampf: "Nu mai vreau să aud de acest om"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 20:41

Pițurcă nu uită de conflictul cu Reghecampf și spune că totul putea ieși mai urât, însă era constrâns de poziția pe care o ocupa în acel moment, adică cea de selecționer.  

"Nu mai vreau să aud de acest om. Am refuzat să dau mâna cu el într-o țară străină. Ce era la gura mea când eram selecționer? A avut noroc că aveam postul ăla și am tăcut! Dar ce era la gura mea...", a zis Pițurcă la Dolce.

...despre Stanciu: "Nici Stanciu nu a ajuns ce credeam eu că va ajunge. El a plecat pe o sumă foarte mare, dar putea fi și mai mare. Trebuie să joace mai repede. Nu îi va fi ușor la Anderlecht. Acolo campionatul e mult mai dur. Nu vedeți că n-a dat nici un gol până acum?!".

...despre Golubovici: "Golubovici nu e de Steaua. Se vede asta. El dă totul pe teren, nu-i poți spune nimic. Dar nu are reușite. Eu l-am urmărit atent. El rămâne singur în careu de multe ori. Nu poți da goluri numai cu capul". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
dincolodenori
dincolodenori  •  22 Septembrie 2016, 07:09

Cand iasa Piturca din barlog Satana fuge la manastire.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Septembrie 2016, 06:28

Piti ...Stanciu a ajuns un tradator de neam si tara pe care nu vrem sa l mai vedem la Nationala ...

827246700645768
Andreica Gogu  •  22 Septembrie 2016, 05:00

PITURCA AI RAMAS CE AI FOST O VIATA, ADICA O PLEAVA. MERITELE NU TI LE CONTESTA NIMENI, DAR NU AI REALIZAT NICIODATA CA CEI DE LANGA TINE TE-AU AJUTAT, CEEA CE TU NU POTI FACE.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează